2013-05-13 02:28:04
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη για την απεργία των καθηγητών στις Πανελλήνιες
Προς τους καθηγητές !

Ντροπή σε σας που αυτοαποκαλείσθε «εκπαιδευτικοί», διδάσκαλοι των... παιδιών μας που τους μεταλαμπαδεύετε τις ηθικές αξίες ώστε να γίνουν οι αυριανοί πολίτες αυτού του έθνους.

Χρησιμοποιείτε τα πιο ευάλωτα θύματα του εκπαιδευτικού μηχανισμού που εσείς δημιουργήσατε ως ασπίδα των εργασιακών σας συμφερόντων. Τα θύματα του δικού σας συστήματος που με την ανοχή του κράτους συντηρείτε εδώ και χρόνια για να μπορείτε να θησαυρίζετε. Αυτή την καλοστημένη παγίδα των πανελληνίων εξετάσεων που τσακίζει ψυχικά και σωματικά τη νεολαία μας, προσπαθείτε τώρα να υποδαυλίσετε για τα δικά σας και πάλι συμφέροντα κρατώντας σε οικονομική και ψυχολογική ομηρία χιλιάδες ελληνικές οικογένειες.

Και περιμένετε με το παράδειγμά σας να πλάσετε τους ηθικά ακέραιους χαρακτήρες της αυριανής γενιάς, μιας γενιάς που βίωσε το ψέμα , την εκμετάλλευση και τη λαμογιά από τότε που γεννήθηκε.

Λυπάμαι ειλικρινά που στα χέρια σας εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας. Ευθύνεστε στο ακέραιο για το κατάντημα της νεολαίας και του λαού μας, γιατί ένα σάπιο εκπαιδευτικό σύστημα υπονομεύει τα θεμέλια της κοινωνίας.

Βαθιά απογοητευμένοι,

Χιλιάδες Έλληνες γονείς Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ