2013-05-13 02:21:03
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ... «ΕΧΘΡΟΥΣ» ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ!
Πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού και όχι μόνο του μπάσκετ έσπευσαν μέσω των social media να αποθεώσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό για τη δεύτερη διαδοχική κατάκτηση της Ευρωλίγκα;.

Το twitter πήρε... φωτιά και το "Novasports.gr" παρουσιάζει τα κυριότερα tweets των επώνυμων προσώπων του αθλητισμού.

Σας μεταφέρουμε το δημοσίευμα:

Πάου Γκασόλ: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε πραγματιοκά καλά και άξιζε να πάρει ξανά τον τίτλο. Εξαιρετικό μπάσκετ απέδωσε σ΄ αυτό το Final-4», έγραψε ο σέντερ των Λέικερς.

Ντρου Νίκολας: «Συγχαρητήρια στον φίλο μου Βασίλη Σπανούλη. Σίγουρα αξίζει αυτήν την επιτυχία. Ήμουν μάρτυρας πόσο σκληρά δούλευε κάθε ημέρα», ανάρτησε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Γιώργος Μπόγρης (παίκτης Πανιωνίου): «Μπράβο στον Γιώργο Μπαρτζώκα και στο team. Πρώτος Έλληνας προπονητής που το σηκώνει. Συγχαρητήρια!».

Αντώνης Νικοπολίδης: «Συγχαρητήρια στους Πρωταθλητές Ευρώπης για άλλη μία φορά. Άντε και του χρόνου να τριτώσει».


Νίκος Ζήσης (παίκτης Μπιλμπάο): «Ο Ολυμπιακός έχει καρδιά από εδώ έως τον πλανήτη Άρη».

Μάρκο Κέσελ (παίκτης Λε Μαν): «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, τεράστιο παιχνίδι και μεγάλη νίκη. Απολαύστε τις στιγμές Πρωταθλητές».

Μανώλης Παπαμακάριος (παίκτης Χιπούσκοα): «Αν κοιτάξτε στο λεξικό τη λέξη ομάδα, ο Ολυμπιακός είναι η σημασία της. Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδας».

Υπήρξε, όμως, κι εμφάνιση «μηνύματος» για τη Ρεάλ Μαδρίτης από τον παίκτη της ποδοσφαιρικής ομάδας Σέρχιο Ράμος, ο οποίος στήριξε την ηττημένη του τελικού: «Κουράγιο στην μπασκετική ομάδα. Πάλεψαν ως το τέλος. Δεν πρέπει να χάνουμε ποτέ την πίστη ότι θα κερδίσουμε. Ζήτω η Μαδρίτη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ