2013-05-12 22:28:49
Φωτογραφία για Κρίσιμη Γ.Σ. για τους Supporters και την ΑΕΚ
Tο απόγευμα της 13ης Μαϊου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, οι Supporters θα πάρουν την απόφασή τους, που θα κρίνει πολλά για το μέλλον της ΑΕΚ.

Οι «υποστηρικτές» της κιτρινόμαυρης ομάδας, που είναι οι δεύτεροι τη τάξη μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, καλούνται να αποφασίσουν και να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη ΓΣ της ΠΑΕ την 14η Μαϊου για το τι θα πρέπει να γίνει στην εταιρεία.

Οι περισσότεροι απ’αυτούς έχουν την άποψη ότι η επόμενη αγωνιστική περίοδος στη Footballeague, δεν έχει καμία ελπίδα, παρά μόνο θα είναι χάσιμο ενός χρόνου.

Το θέμα όμως είναι το πώς θα γίνει η μετάβαση στην ερασιτεχνική κατηγορία. Η ΓΣ της ΠΑΕ δεν μπορεί να αποφασίσει γι’αυτό το θέμα. Θα υπάρξει ορισμός νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αυτό θα ορίσει νέα ΓΣ όπου θα υπάρχει συγκεκριμένο θέμα συζήτησης.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι Supporters στις κατ’ιδίαν συζητήσεις τους αναφέρουν ότι τα έσοδα της ομάδας την επόμενη χρονιά στη Footballeague, δεν θα ξεπερνούν το 1 με 1,5 εκατ
. ευρώ. Ταυτόχρονα όμως τα χρέη θα παραμείνουν τα ίδια. Αν αναλογιστεί κανείς ότι θα πρέπει να δοθούν χρήματα και για να φτιαχτεί ομάδα που θα παίξει στη Footballeague, αλλά και να πληρώνονται οι δόσεις στο δημόσιο και τα χρέη, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι θα χρειαστούν αρκετά χρήματα. Οι ίδιοι δεν μπορούν φυσικά να ανταποκριθούν σ’αυτή την περίπτωση.

Με δεδομένο μάλιστα ότι ούτε ο Νίκος Νοτιάς έχει τη διάθεση να χρηματοδοτήσει την ΑΕΚ, οδηγούνται στην άποψη ότι πρέπει να γίνει αποδεκτή η μοναδική πρόταση που φαντάζει να είναι σωτήρια για την ΑΕΚ. Αυτή του Δημήτρη Μελισσανίδη με την προοπτική μάλιστα να φτιάξει και το γήπεδο.

Όλα αυτά όμως είναι μόνο συζητήσεις και σκέψεις που γίνονται μεταξύ τους. Η απόφασή τους θα είναι καθοριστική και αυτή και μόνο θα παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο στο μέλλον της ΑΕΚ. Έτσι και αλλιώς τα πάντα αυτή τη στιγμή στην Ένωση κινούνται γύρω από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την προοπτική να πάρει στα χέρια του την ομάδα. Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Εκτός αν στη ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ στις 14 Μαϊου, υπάρξει πρόταση έκπληξη που δεν έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ