2013-05-12 22:17:58
Φωτογραφία για Πώς γλέντησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το νταμπλ, παρά την ανησυχία του Ιμπαγάσα
Οι παίκτες του Ολυμπιακού γλέντησαν σε νυχτερινά κέντρα την κατάκτηση του νταμπλ. Μετά το 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, οι ξένοι ποδοσφαιριστές μαζί τις συμβίες τους πήγαν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Πάνος Κιάμος και το διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Πάντως οι νταμπλούχοι δεν πήγαν οργανωμένα στο «Club 22». Κάποιοι άλλοι πήγαν σε άλλα νυχτερινά κέντρα, ενώ ήταν και εκείνοι που προτίμησαν να μείνουν σπίτια τους για να ξεκουραστούν.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν σε τραπέζι κοντά στην πίστα, διασκέδασε όμως στο μυαλό του τριγυρνάει το θέμα της παραμονής του στον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός θέλει να παραμείνει ακόμα ένα χρόνο στον Πειραιά, ο Μίτσελ τον έχει χαρακτηρίσει δάσκαλο ποδοσφαίρου, όμως κανείς από τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει βγει να πει ότι θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Εμπόδιο δεν αποτελεί η αξία του, αλλά η ηλικία του(37 ετών)και οι συνεχείς τραυματισμοί τον τελευταίο χρόνο.


«Δεν ξέρω ακόμα για το μέλλον μου. Θα μιλήσω με τον κ. Μαρινάκη και θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε ο Ιμπαγάσα ο οποίος χαρακτήρισε δίκαιη την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που κατακτήσαμε το νταμπλ. Αγαπώ πολύ τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Αν δει κανείς συνολικά την εικόνα του τελικού του Κυπέλλου το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Δεν αποκλείεται ο «Κάνιο» να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό σε άλλο πόστο τη νέα σεζόν.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν μέσω του προφίλ που διατηρεί στο twitter: «Χαρούμενος για όλους μας που τελειώσαμε με καλό αποτέλεσμα και μοιράστηκα αυτές τις στιγμές σας. Σας ευχαριστώ που με στηρίξατε όλη αυτή την χρονιά. Είστε οι καλύτεροι».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ