2013-05-12 22:16:19
Φωτογραφία για «Ουδέποτε έκλαψα» λέει ο Γιάχος που δεν «είδε» το εξόφθαλμο πέναλτι στον τελικό του Κυπέλλου
Ενα 24ωρο μετά τον δραματικό τελικό του Κυπέλλου, που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, εξακολουθούσαν να συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη διαιτησία του Θανάση Γιάχου, ο οποίος έκανε ένα κραυγαλέο λάθος - και ενώ το ματς ήταν 1-1 - μη καταλογίζοντας πέναλτι και αποβολή του αμυντικού των ερυθρολεύκων Γιάννη Μανιάτη για χέρι πάνω στη γραμμή.

Παρά την κατακραυγή, ωστόσο, για το λάθος του Γιάχου, το οποίο έκρινε εν πολλοίς την αναμέτρηση, ο χιώτης διαιτητής την Κυριακή το βράδυ έσπευσε να διαψεύσει δημοσιεύματα ότι μετά τον αγώνα ξέσπασε σε κλάματα και ότι δήλωσε «κατέστρεψα την καριέρα μου».

Μιλώντας στο chiospress.gr, ο Γιάχος είπε: «Ουδέποτε έγιναν αυτά που γράφτηκαν σε κάποια ΜΜΕ, δηλαδή ουδέποτε έκλαψα και είπα ότι καταστράφηκε η καριέρα μου, συγγνώμη ζήτησε ο κος Τριτσώνης και κατ’ επέκταση εγώ που ήμουν ο διαιτητής του αγώνα».

Οι διαιτητές Γιάχος και Τριτσώνης (ήταν ο βοηθός διαιτητής πίσω από την εστία του Ολυμπιακού) φαίνεται ότι θα μπουν προσωρινά στο «ψυγείο» . Και οι δύο έχουν πάρει χαμηλό βαθμό και δεν πρόκειται να σφυρίξουν ματς για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Το σημαντικότερο λάθος τους σύμφωνα με τον παρατηρητή είναι ο μη καταλογισμός πέναλτι στη φάση της κεφαλιάς του στόπερ του Αστέρα Τρίπολης, Σανκαρέ. Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μανιάτη (69’) που σήμαινε και αποβολή του αμυντικού του Ολυμπιακού.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ