2013-05-12 19:46:07
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
Στην άμυνα θα στηριχθεί και απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό του Final Four του Λονδίνου, ο Ολυμπιακός.

Όπως παραδέχθηκε ο Κώστας Παπανικολάου η επιτυχημένη συνταγή δεν θα αλλάξει ούτε στον τελικό κόντρα στους Ισπανούς: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα κομμάτια, δεν θα πρέπει να κοιτάμε πού έχουν αδυναμίες ή που είναι πιο δυνατοί, και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα από όλους. Πάνω από όλα, να παίξουμε άμυνα. Από εκεί πήραμε το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ και από εκεί πρέπει να επιτεθούμε και σήμερα». 

Είπε ακόμα Για την εμπειρία που έχει ο Ολυμπιακός, εν αντιθέσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Κι εμείς πέρυσι δεν είχαμε καμία εμπειρία από τελικούς. Νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, είναι μόνο στα λόγια και στα χαρτιά. Έχουν παίκτες με εμπειρία, είναι πολλά χρόνια στα γήπεδα κι έχουν αποδείξει την αξία τους, οπότε δεν μπορούμε να σταθούμε στο ότι δεν έχουν παίξει σε έναν τελικό ή σε ένα Final Four».

Για την απόδοσή του φέτος: «Δεν έχω να πω κάτι, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ όπου μπορώ, ό,τι μου ζητούν οι προπονητές μου για να κάνω τη δουλειά μας πιο εύκολη. Δεν έχει αλλάξει κάτι, συνεχίζω να δουλεύω κι ευχαριστώ τους προπονητές μου που με βοηθούν να προετοιμάζομαι για κάθε αγώνα. Από εκεί και πέρα, όλα είναι θέμα ομαδικής προσπάθειας, μιλάμε για ένα ομαδικό άθλημα, οπότε όλα πιστώνονται εκεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και Μεξικανή… και playmate
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και Μεξικανή… και playmate
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ