2013-05-11 18:36:50
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΝΙΚΗ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 41-3!
Ολυμπιακός - Ν.Ε. Πατρών 41-3... Με το εντυπωσιακό αυτό σκορ έριξε την αυλαία της κανονικής διάρκειας της Α1 ο Ολυμπιακός.

Οι πολίστριες του Χάρη Παυλίδη κατάφεραν για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας πόλο γυναικών να ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο μόνο με νίκες καθώς η σημερινή ήταν η 14η σε ισάριθμες αγωνιστικές της διοργάνωσης αλλά ουσιαστικά το πρωτάθλημα μόλις τώρα …ξεκινά με τη διαδικασία των πλέι οφ.

Η αναμέτρηση με τη Ν.Ε. Πατρών δεν σηκώνει κριτική. Θα μείνει όμως στην ιστορία ως η νίκη με τη μεγαλύτερη, έως τώρα, διαφορά στο σκορ.

Οι ερυθρόλευκες με την πρώτη θέση που κατέκτησαν, πανάξια, στη βαθμολογία θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στους αγώνες που θα κρίνουν τον εφετινό τίτλο του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα:12-0, 10-1, 10-0, 9-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαραντζιώτη, Τετζαλίδου, Ελευθερία Πλευρίτου 10, Σώρα 3, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 8, Μαυρέλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου 4, Βάσω Πλευρίτου 4, Μπαλωμενάκη, Καλογεράκου 3, Καλαργυρού 1, Νιαρχάκου 5, Γιαννοπούλου.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ: Γιαννακά, Κοντογιαννάτου 3, Μαρία Μπαλάτσα, Ναυσικά Μπαλάτσα, Κρίλη, Θεοφανία Νικολακοπούλου, ΣΙνεμόγλου, Κατερίνα Ζαφειράκη, Ευσταθία Ζαφειράκη, Αδάμ Νικολακοπούλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ