2013-05-11 18:28:20
Φωτογραφία για Tί συμβαίνει με το φοιτητικό εστιατόριο του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας;
"Δεν γνωρίζω ποιος έβαλε την ανακοίνωση-Το εστιατόριο θα λειτουργήσει κανονικά την Δευτέρα", δήλωσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ.Σερπάνος.

Η ανακοίνωση που τις τελευταίες μέρες κοσμεί την τζαμαρία του φοιτητικού εστιατορίου Δ.Ελλάδας και στην οποια αναγράφεται το μήνυμα: "Το φοιτητικό εστιατόριο θα παραμείνει κλειστό μετά τις γιορτές του Πάσχα λόγω μη καταβολής μισθωμάτων της παρούσας επιχείρησης προς τον ιδιοκτήτη του οικήματος, από το 2012 μέχρι και σήμερα" ....προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο αναστάτωση.

Σε δηλώσεις του στον Αχελώο, ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής κ.Δ.Σερπάνος διέψευσε το γεγονός, υπογραμμίζοντας, ότι το εστιατόριο παρέμεινε κλειστό λογω διακοπών του Πάσχα όπως προβλέπεται από την σύμβαση της λειτουργίας του εστιατορίου και αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά από Δευτέρα 13 Μαίου.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι δεν υφίσταται το θέμα καθώς υπάρχουν διαβεβαιώσεις από τον υπεύθυνο του εστιατορίου, ότι θα θα ξεκινήσει κανονικά την λειτουργια του ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ανακοίνωση ήταν ανυπόγραφη και δεν έχει πέσει στην αντιληψή του από ποιον και γιατί αναρτήθηκε.

Πηγή: cityvoice
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ