2013-05-11 17:18:36
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!
Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στον τελικό του Final 4 και έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του, κάτι που αποτελεί μεγάλη ευκαιρία όπως τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Το να κερδίζεις δύο συνεχόμενες χρονιές τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης δεν συμβαίνει εύκολα στην καριέρα ενός αθλητή για αυτό και όπως εξήγησε στην συνέντευξη Τύπου του τελικού ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία με αντίπαλο την Ρεάλ, την Κυριακή το βράδυ.

«Μεγάλη τιμή να βρισκόμαστε σε έναν τελικό μιας δύσκολης χρονιάς. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεκδικήσουμε τίτλο. Δύσκολα συμβαίνει αυτό στην καριέρα ενός αθλητή. Έχουμε μπροστά μια πολύ μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας», είπε ο διεθνής φόργουορντ και συνέχισε:

«Η Ρεάλ θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Διαθέτει ίσως καλύτερο υλικό από την ΤΣΣΚΑ και είναι πιο φορμαρισμένη αυτή την περίοδο. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες πρέπει να δείξουμε την ίδια δύναμη και συγκέντρωση που δείξαμε στο ματς με την ΤΣΣΚΑ».


Όσο για την περισσότερη εμπειρία που έχουν από τελικούς οι «ερυθρόλευκοι» σε σχέση με τους Μαδριλένους; «Η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά σημαντικό είναι το ένστικτο και σε τι μέρα θα βρεθεί ένας παίκτης. Η Ρεάλ έχει παίκτες με εμπειρία σε εθνικό επίπεδο και μπορούν να αντεπεξέλθουν στις καταστάσεις αυτές».

Ο Πρίντεζης κλήθηκε να απαντήσει για το ποια αρετή θα πρέπει να δείξει η ομάδα του στο παρκέ για να κατακτήσει ξανά το τρόπαιο: «Η άμυνα και η αποφασιστικότητα ήταν καθοριστικά στοιχεία. Δείξαμε όλη τη σεζόν πως όταν είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και στα ριμπάουντ, έχουμε περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη. Από την άμυνα ξεκινούν πολλά θετικά στοιχεία που έχουμε ως ομάδα, όπως το να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό ή να δώσουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ