2013-05-11 15:42:07
Φωτογραφία για Εποχή… Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ
Ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει πλέον στον ΠΑΟΚ είναι να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα play-offs που σημαίνει και έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Ο Γιώργος Γεωργιάδης γνωρίζει από την πρώτη στιγμή που έκατσε στον πάγκο της ομάδας πως αυτό το… σίριαλ θα τελειώσει το καλοκαίρι αλλά δεν σημαίνει πως δεν δουλεύει για να πετύχει τον στόχο!

Μπορεί η διοίκηση του ΠΑΟΚ να αναζητά τον τεχνικό που θα αναλάβει τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά ο Γ.Χ. προσπαθεί να επιβάλλει τις δικές του ιδέες και να βάλει την δική του πινελιά σε ό,τι έχει να κάνει με το πώς βλέπει το ποδόσφαιρο εκείνος. Αρχικά, προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των παικτών. Ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου από τον Αστέρα στοίχισε στον ΠΑΟΚ και ο Γεωργιάδης βάζει τους «παλιούς» Έτο και Φωτάκη να μάθουν τους «νέους» Αποστολόπουλο και Κάτσε.

Με αυτή την κίνηση κερδίζει και στο… υπεύθυνο παιχνίδι. Οι Έτο και Φωτάκης για παράδειγμα κουβαλούν πολλά ματς εμπειρία άρα είναι περισσότερο υπεύθυνοι στο παιχνίδι τους και πιο συγκεντρωμένοι. Όταν υπάρχει εμπειρία μέσα στην ομάδα τότε αποφεύγονται οι επιπολαιότητες που δεν θέλει με τίποτα να βλέπει ο Γεωργιάδης ενώ οι ποδοσφαιριστές ξέρουν να μπαίνουν με περισσότερο πάθος στις φάσεις.

Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που θέλει να δώσει ο Γεωργιάδης ενόψει των αγώνων των play-offs προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πετύχει τον σκοπό του και να αποφύγει την γκρίνια στο κλείσιμο της χρονιάς.

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ