2013-05-11 15:24:02
Φωτογραφία για ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΘ : ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ θέλει πολύ το τρόπαιο της Ευρωλίγκας και πιστεύει πως η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όνειρο ζωής αποτελεί, όπως το χαρακτήρισε, για τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ η κατάκτηση της Ευρωλίγκας και παρόλο που λέει τα καλύτερα για τον πρωταθλητή Ευρώπης, θεωρεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολλές πιθανότητες να διεκδικήσει τον τίτλο.

Αναλυτικά, ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για:

-τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική ομάδα, είναι σε πολύ καλή φόρμα, παίζει με αυτοπεποίθηση και πέρυσι πήρε τον τίτλο. Έκανε μία πολύ καλή σεζόν και χθες κέρδισε με μεγάλη διαφορά την ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό, γιατί παίζουν με καρδιά και έχουν πολύ ταλέντο».

-τα «κλειδιά» για τη νίκη: «Κλειδί θα είναι η συγκέντρωσή μας από την αρχή ως το τέλος. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα που παίζει δυνατά. Η άμυνα και τα ριμπάουντ έχουν μεγάλη σημασία για μας, καθώς από εκεί βοηθείται και το επιθετικό μας παιχνίδι».


-τις πιθανότητες της ομάδας του για τη νίκη: «Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής, αλλά πρόκειται για μία διαφορετική κατάσταση και μία νέα σεζόν. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να παίξουμε με την ελευθερία που πρέπει για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μας. Δεν σκεφτόμαστε την ήττα. Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη. Είναι όνειρο για μας να κατακτήσουμε τον τίτλο. Βλέπαμε τόσα χρόνια τους τελικούς στην τηλεόραση και τώρα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το τρόπαιο».

-την αντιμετώπιση του Σπανούλη: «Ο Σπανούλης είναι σταρ, όπως και ο Ναβάρο, αλλά είναι διαφορετικός παίκτης. Θα πρέπει να τον μελετήσουμε και να δούμε πώς μπορούμε να περιορίσουμε τη δράση του. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο να τους περιορίσουμε. Αν καταφέρουμε να πετύχουμε εύκολα καλάθια θα είναι καλό για μας».

-το αν θα ξυριστεί εφόσον η Ρεάλ κατακτήσει τον τίτλο: «Όχι, δεν το διαπραγματεύομαι καν. Θα το κρατήσω. Άρχισα να το αφήνω μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μου άρεσε όπως είναι. Δεν πρόκειται να το ξυρίσω».

-τη συμπαράσταση του κόσμου της Ρεάλ: «Ο κόσμος μας ήταν καταπληκτικός χθες. Ήταν ψηλά στις κερκίδες, αλλά μας βοήθησαν πολύ. Ελπίζουμε να έχουμε την ίδια υποστήριξη και να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ