2013-05-11 10:20:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Ερχονται βραχιόλια σε ηχηρά ονόματα - Για ποιους αναμένεται να ακουστούν καμπάνες
Η άνοιξη φέτος στην Πάτρα θα είναι κάτι παραπάνω από …καυτή, σε ότι αφορά την τύχη συγκεκριμένων οικονομικών παραγόντων της πόλης, οι οποίοι ήδη βρίσκονται μπλεγμένοι σε περιπέτειες... με την δικαιοσύνη να τους αποδίδει ακόμα και μέσα στις επόμενες ημέρες «ραβασάκια», τα οποία θα έχουν ως συνέπεια, με μαθηματική ακρίβεια, το κλείσιμο μιας θέσης σε κελί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θέμα χρόνου είναι ακόμα και η προφυλάκιση τριών τουλάχιστον ατόμων από την περιοχή, με μεγάλη επιχειρηματική, παραγοντική και κοινωνική δραστηριότητα, τα οποία όπως προκύπτει από πορίσματα εισαγγελικών και άλλων αρχών, φέρουν ευθύνη για τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στον οικονομικό ιστό της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, πως ήδη για το ένα από τα τρία αυτά πρόσωπα, η υπόθεση είναι τελειωμένη και εκείνο που απομένει είναι να ακουστεί η «καμπάνα» με την οποία θα γνωστοποιείται η απόφαση της προφυλάκισής του.


Την ίδια τύχη αναμένεται να έχουν και οι δυο άλλοι επιφανείς της τριάδας.

Γι’ αυτούς εκτιμάται πως επίσης – παρά τις προσπάθειες για άνωθεν παρέμβαση – θα υπάρξει απόφαση προφυλάκισής τους, ακολουθώντας έστω και με μικρή καθυστέρηση , τον ίδιο δρόμο με τον πρώτο της παρέας.

Καμπάνα έξι χρόνων

Στο μεταξύ, πριν από λίγα εικοσιτετράωρο δικαστήριο της Πάτρας επέβαλε πρωτόδικα ποινή φυλάκισης έξι χρόνων σε επιχειρηματία , μετά από προσφυγή πιστωτικού ιδρύματος στη δικαιοσύνη, το οποίο τον κατηγόρησε για υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού από δάνειο που δόθηκε στην εταιρεία του, αλλά αυτός το καρπώθηκε για ιδιωτικούς σκοπούς.
patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ