2013-05-09 20:31:18
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ... «ΟΜΑΔΑ»! *ΒΙΝΤΕΟ*
Μπορεί Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Παπανικολάου να είχαν την… τιμητική τους με τις ατομικές τους διακρίσεις όμως αμφότεροι μετά την βράβευσή τους τόνισαν ότι πάνω από όλα βρίσκεται η ομάδα Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε MVP της φετινής σεζόν της Euroleague αλλά και μέλος της καλύτερης πεντάδας, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ο ανερχόμενος αστέρας της διοργάνωσης για την σεζόν 2012-13. Και οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ωστόσο, μετά τη βράβευσή τους στο Λονδίνο κράτησαν χαμηλό προφίλ εξηγώντας ότι πάνω από όλους και όλα βρίσκεται η ομάδα.

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι είμαστε με την ομάδα μου στο Final 4. Πρέπει καταρχήν να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα. Δεν θα ήμασταν εδώ πέρα. Αυτό το βραβείο έχει σημασία γιατί βρισκόμαστε στο Final 4, αλλιώς δεν είχε σημασία. Ευχαριστώ τους προπονητές μου. Ευχαριστώ τους πάντες, όλη την ομάδα, όλους όσοι δουλεύουν για την ομάδα που βοήθησαν να φτάσουμε μέχρι εδώ», ήταν τα λόγια του αρχηγού των «ερυθρολεύκων».


Από την πλευρά του ο νεαρός φόργουορντ των Πειραιωτών, σχολίασε «Το να παραλαμβάνεις τέτοια βραβεία είναι κάτι πολύ όμορφο. Το συναίσθημα είναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά δεν σημαίνει τίποτα μπροστά στο αυριανό. Όταν μιλάμε για έναν ημιτελικό Final 4 δεν μπορείς να σκέφτεσαι κάτι άλλο από αυτό. Το βραβείο είναι μία προσωπική επιτυχία μέσα από ομαδική δουλειά, αλλά τελειώνει εδώ. Αυτό που έχουμε έρθει να κάνουμε εδώ δεν είναι ούτε να παραλάβουμε βραβεία, ούτε να χαρούμε για τον εαυτό μας. Έχουμε έρθει να παλέψουμε για την ομάδα μας και να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο. Θα χάριζα αυτό το βραβείο για μια θέση στον τελικό, ο κόσμος εξάλλου δεν θυμάται τις ατομικές διακρίσεις αλλά το τι έχει κάνει η ομάδα στο τέλος. Οπότε αν ήθελα ατομικές διακρίσεις θα είχα επιλέξει κάποιο άλλο άθλημα. Έχω διαλέξει το μπάσκετ γιατί είναι ομαδικό, γιατί απαιτεί συνεργασία ομαδικότητα και τα εύσημα πάνε σε όλους όταν κάτι θετικό έρχεται».
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κλείδωσε το πλοίο ασφαλείας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κλείδωσε το πλοίο ασφαλείας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ