2013-05-08 22:31:18
Φωτογραφία για ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ... ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Σπανούλης, Παπανικολάου, Λο και Πρίντεζης θυμούνται στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, το πώς έζησαν τα τελευταία δευτερόλεπτα στον περσινό τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Πόλη.

Ο φετινός ημιτελικός στο Final 4 της Ευρωλίγκας του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, φέρνει αναπόφευκτα στις μνήμες όλων τον περσινό τελικό της Κωνσταντινούπολης. Έτσι, η Ευρωλίγκα έφτιαξε ένα βίντεο, στο οποίο οι Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Παπανικολάου, Έισι Λο και Γιώργος Πρίντεζης μοιράζονται όλα όσα έζησαν στα τελευταία δευτερόλεπτα του… έπους.

Αναλυτικά όσα είπαν οι ερυθρόλευκοι πρωταγωνιστές στην Ευρωλίγκα:

Σπανούλης: «Από τη στιγμή που έχασε την πρώτη βολή ο Σισκάουσκας στόχευσα στο να δώσω στους συμπαίκτες μου την μπάλα και να οργανώσω την επίθεση».

Παπανικολάου: «Άρπαξα το ριμπάουντ, σήκωσα το κεφάλι μου και είδα μπροστά μου τον Βασίλη (Σπανούλη). Αυτός ήταν ο άνθρωπος, αυτός ήταν ο παίκτης για το σουτ του τελευταίου δευτερολέπτου».


Σπανούλης: «Το μοναδικό πράγμα που είχα στο μυαλό μου είναι να βγει ένα καλό σουτ είτε από εμένα είτε από τους συμπαίκτες μου. Η άμυνα της ΤΣΣΚΑ… όλοι επιδίωκαν να μην γίνει σουτ. Προσπάθησα να βρω κάποιον συμπαίκτη μου».

Λο: «Η άμυνα έπεσε πάνω του, εκείνος κατάφερε να πασάρει στον Γιώργο (Πρίντεζη) και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Πρίντεζης: «Δεν έχεις περιθώριο να σκεφτείς αν αστοχήσεις ή αν ευστοχήσεις τι θα γίνει. Αν χάσεις το καλάθι, τι θα πουν… Είναι από τις στιγμές που βρισκόμουν στη σωστή θέση στη σωστή στιγμή. Πήρα το σουτ και τα κατάφερα».

Παπανικολάου: «Η μπάλα σηκώνεται, πηδάω, μπαίνει στο καλάθι και ΝΑΙ. Είδα το καλάθι, είχε ακόμα 0,7 δευτερόλεπτα και λέω: “Εντάξει παιδιά, εντάξει παιδιά. Ο καθένας να πάρει έναν παίκτη, έχουν ακόμα 0,7’’ μπορούν ακόμα να κάνουν ένα σουτ”. Ο Τεόντοσιτς κάνει την πάσα, ο Κάιλ (Χάινς) ακουμπά την μπάλα και το ματς τελειώνει, αρχίζω να χοροπηδάω σε όλο το γήπεδο και δεν ξέρω καν τι κάνω».

Πρίντεζης: «Ήμουν σε ένταση. Μου πήρε 3-4 λεπτά ίσως και παραπάνω για να ηρεμήσω και να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί».
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ