2013-05-08 22:28:56
Φωτογραφία για Πάτρα: Θλίψη στην κηδεία του επιχειρηματία Διονύση Μπαλωμένου - Λίγα μέτρα από το σημείο είχε χάσει τη ζωή του και ο 27χρονος Κ.Σπηλιωτόπουλος
Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία της Πάτρας, ο θάνατος του γνωστού επιχειρηματία Διονύση Μπαλωμένου.

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 72χρονο, που έχασε τη ζωή του ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, σε τροχαίο στην οδό Κανελλοπούλου στην Πάτρα. Η κηδεία του έγινε στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στον ΙΝ Αγίου Κωνσταντίνου Αγυιάς.

Ο 72χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και συγκεκριμένα αναπνευστική άπνοια. Ένιωσε πως είναι ικανός και πήρε μόνος του το αυτοκίνητο για να μεταβεί στο νοσοκομείο. Ενώ εκινείτο επί της Κανελλοπούλου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο, όπου τραυματίστηκε σοβαρά.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου αν και έγινε μεγάλη προσπάθεια να κρατηθεί στην ζωή, υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 72χρονος ήταν παντρεμένος και είχε ένα γιο, τον Παναγιώτη. Ηταν ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής αναψυκτικών και καφενείου, μαζί με τα αδέρφια του Βασίλη και Ντίνο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι 5 μέτρα από το συγκεκριμένο σημείο, άφησε την τελευταία του πνοή πριν από περίπου 3 εβδομάδες και ο 27χρονος Κώστας Σπηλιωτόπουλος, πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Οι οδηγοί έχουν διαπιστώσει πως το οδόστρωμα στο σημείο έχει πρόβλημα. Σαμαράκια που έχουν προκληθεί από τον κακής ποιότητας ασφαλτοτάπητα που έχει επιλεγεί και την παραμόρφωση που έχει γίνει από τα βαριά οχήματα που στρίβουν στο σημείο, σε συνδυασμό με την εγκληματική ανάποδη κλίση στην στροφή προς Αθήνα - όταν κάποιος ανεβαίνει την Κανελλοπούλου- έχουν μετατρέψει την Ν.Ε.Ο Πατρών Κορίνθου στο ύψος της Κανελλοπούλου σε καρμανιόλα...
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ