2013-05-08 22:10:49
Φωτογραφία για Συμφώνησε με Πανθρακικό ο Άκης Μάντζιος
Η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άρη Μάντζιο για την προσεχή αγωνιστική περίοδο με τον 43χρονο τεχνικό να ανηφορίζει την Παρασκευή στην Κομοτηνή.

Στην Κομοτηνή θα βρίσκεται την Παρασκευή ο Άκης Μάντζιος καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για την προσεχή αγωνιστική περίδιο.

Μάλιστα ο 43χρονος τεχνικός πρόκειται να παρακολουθήσει και το φιλικό παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου (11/05, 18:00) με τον Οδυσσέα Κορδελιού στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Σε ένα φιλικό παιχνίδι όπου η είσοδος για τους φιλάθλους θα πραγματοποιηθεί μόνο από την θύρα 1 του Δημοτικού Σταδίου της πόλης και είναι δωρεάν.

Στην άκρη του πάγκου του Πανθρακικού στο Σαββατιάτικο φιλικό κόντρα στον Οδυσσέα Κορδελιού θα καθίσει ο τεχνικός της Κ20 Ζόραν Στοΐνοβιτς που θα πραγματοποιήσει και τις προπονήσεις της ομάδας που ξεκινάνε σήμερα και θα συνεχιστούν σχεδόν μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάντζιος είναι πολύ πιθανό να φέρει μαζί του στην Κομοτηνή και τους συνεργάτες που είχε στις δύο προηγούμενες ομάδες του στην Super League. Στον Πανιώνιο και την Κέρκυρα ενώ όσον αφορά την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας αυτή αναμένεται να εκδοθεί αύριο.

Τέλος και εκτός από το Σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι με τον Οδυσσέα Κορδελιού ο Πανθρακικός δεν αποκλείεται να δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα με τον Άρη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φορολογική συνείδηση
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φορολογική συνείδηση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ