2013-05-08 22:07:33
Φωτογραφία για ''Φουντώνουν'' τα σενάρια για Ρέινα και Μπαρτσελόνα
Την περίπτωση του Πέπε Ρέινα φέρεται να παρακολουθεί στενά η Μπαρτσελόνα. Καμία επαφή ως τώρα των Καταλανών με τον παίκτη ή τη Λίβερπουλ, η οποία προτείνει νέο συμβόλαιο στον Ισπανό τερματοφύλακα σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία φέρεται να έχει στα υπόψη της ένα δικό της παιδί.

Ο λόγος για τον Πέπε Ρέινα, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους Καταλανούς, πριν παραχωρηθεί στη Βιγιαρεάλ.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Guillem Balague ο Ρέινα θα ήταν θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Βαρκελώνη, ενώ ο ίδιος εκτιμά πως η Λίβερπουλ δε θα ήταν αρνητική στην παραχώρησή του αν η πρόταση της Μπαρτσελόνα την ικανοποιούσε οικονομικά. Επομένως, και οι δύο πλευρές περιμένουν την κίνηση των Καταλανών.

Ωστόσο, δημοσίευμα της "Mundo Deportivo" αναφέρει πως την Τρίτη υπήρξε συνάντηση μεταξύ των "κόκκινων" και του παίκτη
. Η Λίβερπουλ πρότεινε στον Ισπανό να του επεκτείνει το συμβόλαιο, το οποίο εκπνέει το 2016, δείχνοντάς του έτσι πως πρόθεσή της είναι να τον κρατήσει στο Μέρσεϊσαϊντ. Η πλευρά του Ρέινα, από την άλλη, γνωστοποίησε πως υπάρχουν κάποιες κρούσεις από ομάδες, καμία εκ των οποίων δεν είναι από την Premier League παρά τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Liverpool Echo" η Μπαρτσελόνα μπορεί να ενδιαφέρεται πραγματικά για τον 30χρονο, αλλά ως τώρα η Λίβερπουλ ισχυρίζεται πως δεν έχει υπάρξει καμία προσέγγιση για τον διεθνή τερματοφύλακα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ