2013-05-08 19:56:30
Φωτογραφία για ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟ... REPEAT ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Ο Ολυμπιακός πέταξε σήμερα για Λονδίνο προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης!

Οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας για ακόμη μία φορά την ταμπέλα του αουτσάιντερ να τους κρατά συντροφιά, άνοιξαν τα φτερά τους για την αγγλική πρωτεύουσα, για να αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό του Final 4 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε ένα ματς το οποίο θυμίζει αρκετά τον περσινό τελικό!

Οι Πειραιώτες θα μπουν στο ματς κόντρα στην «ομάδα του στρατού», με σκοπό να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ από τη μεριά τους, οι παίκτες της «ρώσικης αρκούδας», είναι έτοιμοι για να πάρουν εκδίκηση για το περσινό χαμένο τρόπαιο!

Για την πρώτη κρίσιμη αναμέτρηση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είπε χαρακτηριστικά ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είναι το φαβορί.

Μάλιστα, από τη μεριά του ο Κώστας Σλούκας, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της αποστολής, δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι προετοιμασμένος κατάλληλα για αυτό το πρώτο ματς, ενώ έδωσε την υπόσχεση στους φίλους της ομάδας, ότι οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη!

Τέλος, εκεί βρέθηκε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους «ερυθρόλευκους»!

Ο ίδιος βρέθηκε εκεί μιας και θα αναχωρούσε μαζί με την ομάδα της Λιμόζ για τη Γαλλία, αφού έδωσε το παρόν στην εκδήλωση για τον Γκάλη στο Αλεξάνδρειο!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ