2013-05-08 17:06:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Έρχονται τα «Red Arrows»
Ο Δήμος Πατρέων ανέλαβε τη διοργάνωση της αεροπορικής επίδειξης του ακροβατικού σμήνους της Βρετανικής RAF, «Red Arrows» (Κόκκινα Βέλη), που θα πραγματοποιηθεί στον Μώλο της Αγίου Νικολάου την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Μια πρώτη συνάντηση με θέμα τον καλύτερο συντονισμό της διοργάνωσης, έλαβε χώρα σήμερα το πρωί, στου Λαδόπουλου, υπό τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Γιώργο Σιγαλό.

Στη διάρκεια της συνάντησης των εκπροσώπων των φορέων, έγινε η κατανομή των ευθυνών που αναλαμβάνει ο κάθε φορέας, προκειμένου η διοργάνωση να είναι επιτυχής, ενώ αναμένεται να συνεχιστούν και άλλες ανάλογες συναντήσεις.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Παναγιώτης Βαφέας, Διοίκησης και Επικοινωνίας Χαράλαμπος Στανίτσας, Παιδείας Ανδρέας Φίλιας και Καθαριότητας Αχιλλέας Γεωργακόπουλος, ο Ακόλουθος της Βρετανικής Πρεσβείας Συνταγματάρχης Tony Morphet και εκπρόσωποι του ΓΕΑ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμεναρχείου Πατρών, της Τροχαίας Πατρών και του Επιμελητηρίου Αχαΐας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ