2013-05-08 15:56:03
Φωτογραφία για Τι εκφράζει ο αριθμός «17»;
Γράφει ο Συνταγματάρχης (ε.α) Αθανασιάδης Ευάγγελος

Περπατάς έξω παρέα με φίλους. Τους ρωτάς υπό μορφή παιγνίου: «Τι εκφράζει ο αριθμός 17?».

Ένας, ίσως σου πεί τον αριθμό του λεωφορείου, με το οποίο μετακινείται.

Άλλος, θα σου πεί για την ημερομηνία σε συγκεκριμένο μήνα, γιατί τότε γεννήθηκε ή επειδή καταδεικνύει, κάποιο ιστορικό γεγονός.

Άντε και κάποιος, θα σου πεί ότι στο χαρτοπαίγνιο του «21», είναι η δυσκολότερη στιγμή, για να αποφασίσεις, αν θα μείνεις ή θα προχωρήσεις.

Σίγουρα πάντως όλοι μας, θα έχουμε να πούμε ή να γράψουμε, για τον αριθμό «17», ο οποίος για τον καθένα μας, σημαίνει κάτι, που σημάδεψε και σημαδεύει τη ζωή μας.

Πολύ λίγοι όμως, σχεδόν κανένας, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ή να φανταστεί ή και να γνωρίζει, ότι ο αριθμός 17, θα μπορούσε να αντανακλά, σε ποσοστό. Δλδ «17%».

Σε ποσοστό, που μπορεί εύκολα, να συγκεντρώσει πολιτικός φορέας, ο οποίος ιδρύθηκε, από Στελέχη σε αποστρατεία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Τόσο είναι μετρημένο και γνωστό, σε αυτό το τέρας, το πολύμορφο, ασύμμετρο, σαν 300 Εφιάλτες…..χρόνια τώρα. Και είναι, η διαρκείς απειλή του.

Γνωρίζει, ότι πολιτικός φορέας που θα συγκεντρώσει, τους σε αποστρατεία συναδέλφους με τις οικογένειές τους, αναπόσπαστα, θα ακολουθήσουν και οι εν ενεργεία συνάδελφοι με τις οικογένειές τους, αφού αποτελούν τη ΦΩΝΗ.

Γνωρίζει, ότι οι Έλληνες πολίτες, που τους κοιτάνε καθημερινά στα μάτια, θα τους ακολουθήσουν, γιατί τους εμπιστεύονται.

Γνωρίζει, ότι μέσα από αυτή τη συσπείρωση του «17%» και με την προσαύξηση από το Ελληνικό Λαό, θα προκύψει αριθμός, που το ποσοστό θα είναι, πέραν από κάθε φαντασία.

Γνωρίζει και τους «Στοχοποιεί». Είναι Ορκισμένοι με Πίστη στη Πατρίδα και όχι σε Προτεκτοράτα.

Γνωρίζει, ότι από εκεί μέσα θα προκύψουν, οι πλέον επιφανείς και υγιείς Μονάδες, όλων των κοινωνικών ιστών της Πατρίδος μας, εντός και εκτός συνόρων, οι οποίες, θα πάρουν το τιμόνι της διακυβέρνησης και πρόκειται να εξέλθουμε, μέσα από αυτό το δαιδαλώδες περιβάλλον.

Πρόκειται να εξέλθουμε, μέσα από τον «ατέρμων κοχλία», που μέρα με την ημέρα, οδηγεί τους συμπολίτες μας, έναν προς έναν, σε ακραίες θέσεις και πράξεις.

Αυτό το Τέρας, το πολυμορφικό, ασύμμετρο, που φαντάζει σαν τους 300 Εφιάλτες, της διαφθοράς και της ιδιοτέλειας, της σκοπιμότητας και των ψευτοιδεαλισμών, οδήγησε την χώρα στο σήμερα.

Ξέρει και έχει «στοχοποιημένο» αυτό το «17%».

Ξέρει και φροντίζει, όλα αυτά τα χρόνια, να στερήσει τη δυνατότητα αλλά και ικανότητα συσπείρωσης.

Ξέρει, ότι αυτό το ποσοστό, είναι η «Αχίλλειος πτέρνα» του. Τη κρύβει καλά και μοχθηρά και δεν διστάζει, να δημιουργεί τις προϋποθέσεις ΜΗ συσπείρωσης.

Προϋποθέσεις, ώστε η συσπείρωση του «17%», να φαίνεται απόμακρη έως αδύνατη.

Προϋποθέσεις, όπως όλοι μας γνωρίζουμε και είναι το πρώτο μάθημα που διδαχτήκαμε… Η διάσπαση μιας Δύναμης, είναι αρχή της συντριπτικής Ήττας. Το ξεχάσαμε όμως….

Προϋποθέσεις, όπως οι πλέον «Επικίνδυνοι» και «Αετοί», που στο μέλλον θα αποτελέσουν, το κίνδυνο συσπείρωσης του «17%», να μην εξαντλούν την Ιεραρχία αλλά να απέρχονται ή να αποστρατεύονται, να εισέρχονται στο «στίβο της κοινωνίας», με αυτοσκοπό πλέον, την επιβίωση αυτών και της οικογενείας των.

Τελικά αυτό το ΤΕΡΑΣ τα ξέρει ΟΛΑ!!!

ΕΜΕΙΣ πότε θα μάθουμε αυτά που….ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ??
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ