2013-05-08 15:45:10
Φωτογραφία για ΧΟΛΝΤΕΝ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ
Σίγουρος πως αν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποκλείσει τον Ολυμπιακό θα πάρει και την Ευρωλίγκα εμφανίστηκε ο Τζέι Αρ Χόλντεν, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη Ρωσική ομάδα κατακτώντας μαζί της την Ευρωλίγκα το 2006 και το 2008.

Ο Χόλντεν θεωρεί την παλιά του ομάδα αδιαφιλονίκητο φαβορί για το Final 4 του Λονδίνου και εκτιμά πως υψηλότερο εμπόδιο είναι ο Ολυμπιακός.

«Πιστεύω πως οι πιθανότητες της ΤΣΣΚΑ να πάρει τον τίτλο δεν είναι μικρότερες από 70%. Ο Τεόντοσιτς, ο Γουίμς, ο Χριάπα και ο Κρστιτς είναι μακράν οι καλύτεροι παίκτες στην Ευρωλίγκα στις θέσεις τους. Επιπλέον έχει βάθος στον πάγκο και έναν εξαιρετικό προπονητή. Ο Ολυμπιακός, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ δεν έχουν Μεσίνα στον πάγκο τους. Η άποψή μου είναι σύμφωνη με τους περισσότερους ειδικούς κι αυτό ίσως φορτώνει με άγχος τους παίκτες», δήλωσε ο Αμερικανός παλαίμαχος γκαρντ.

«Πιστεύω πως το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ΤΣΣΚΑ θα είναι ο Ολυμπιακός. Είμαι σχεδόν βέβαιος πως αν περάσει στον τελικό θα πάρει και την Ευρωλίγκα, όποιον και αν αντιμετωπίσει την Κυριακή. Στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ οι πιθανότητες είναι 50-50, όπως συμβαίνει πάντα σε ένα κλάσικο», πρόσθεσε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ