2013-05-08 00:16:47
Φωτογραφία για Η ελεύθερη κατάδυση δεν συγχωρεί πολλά λάθη μήνυμα αναγνώστη
Στην δουλειά μου μιλάω με πολύ κόσμο.

Στους μεγαλύτερους αρέσει να δίνουν συμβουλές να μεταφέρουν εμπειρίες και να διηγούνται ιστορίες.

Οι νέοι δεν μιλάνε σε ξένους, δεν ρωτάνε γιατί ντρέπονται η δεν θέλουν να κακοχαρακτηριστούν.

Οι μεγάλοι όμως σε βλέπουν σαν παιδί τους με κάποια θετικά παραπάνω,γιατί θα τους ακούσεις με θρησκευτική ευλάβεια είτε από ενδιαφέρον είτε από σεβασμό και κατά κύριο λόγο δεν θα τους διακόψεις η θα τους αντιμιλήσεις.

Οι κουβέντες είναι περιεκτικές, είναι τα πιστεύω τους και κάθε λέξη κρύβει τα λάθη τους , έχουν χρόνια πίσω τους, υπομονής , καμία φορά και πόνου, (γενικά μιλάω)

Με τα λάθη αυτά διδάσκουν για κάποιο λόγο με αυτά μαθαίνουμε και εμείς Η μήπως δεν μαθαίνουμε ... όσες φορες και αν ακούσεις τα ίδια και τα ίδια ξανά και ξανα ποτε δεν έχουν το ίδιο αντίκρισμα με την ώρα που ο ίδιος θα την πατήσεις και τότε πραγματικά θα μάθεις .


Το άλλο που σκέφτεται ένας παρορμητικός και ενθουσιώδης νέος είναι το μεγαλύτερο ψέμᴨ ποτε δεν θα συμβεί σε εμενᨨ κανονικά θα έπρεπε όλοι μας να έχουμε στο μυαλό μας το αντίθετο

- αργά η γρήγορα θα συμβεί και σε εμενα !

Κυριακή μεσημέρι Μάιος και ξεκινάω για προπόνηση χωρίς το ζευγάρι μου (πρώτο λάθος) το προηγούμενο βραδυ δεν είχα κοιμηθεί καθόλου( δεύτερο λάθος )αλλα δεν είχα πιεί και καθόλου :-)

κοιμήθηκα 6:00 με 13:00 και ένοιωθα σωματικά πολύ καλά, πέφτω για βουτιά εντελώς νηστικός (τρίτο λάθος γιατί από της 13:00 μέχρι της 16:00 προλάβαινα άνετα να χωνέψω) επιλογή στολής 3αρά μετά από 30 λεπτά με στατικές άπνοιες κρύωνα (τέταρτο λάθος).

Ξεκινάω μια βουτιά ενώ στην προηγουμενη μου προσπάθεια είχα αδυναμία εξίσωσης σημάδι κούρασης και μικρής υποθερμίας. Η κάθοδος πάει καλά, αργά και κάπου προς στο τέλος της καθόδου απότομη αλλαγή... ξαφνικά τα μέτρα τα ένιωθα έντονα ξεκινάω να ανεβώ και μετά από μερικά μέτρα νιώθω τα πρώτα συπτώματα η συνεχεια στο βίντεο.

ΥΓ Ευχαριστώ τον Αντρέα που με βοήθησε στην επιφάνεια και μπορώ και σας μεταφέρω τώρα την εμπειρία μου.

ΒΙΝΤΕΟ

Αναγνώστης
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ