2013-05-08 00:07:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης διαμαρτύρεται για την εκτροπή κυκλοφορίας από την Ολυμπία Οδό
Έχω την ατυχία να είμαι ιδιοκτήτης μια εξοχικής κατοικίας στο Αίγιο Αχαΐας. Eίμαι άτυχος γιατί ενώ χρησιμοποιώ την Ολύμπια οδό για να φτάσω στον προορισμό μου πληρώνοντας κάθε φορά τα διόδια σε έναν δρόμο με μιάμιση λωρίδα ανά κατεύθυνση, στην επιστροφή η ολύμπια οδός με συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας μου απαγορεύει την χρήση του Δημοσίου δρόμου που ονομάζεται Νέα εθνική οδός και με αναγκάζει να χρησιμοποιήσω την παλαιά εθνική οδό μέχρι το ύψος του Ξυλοκάστρου, όπου επιτρέπεται η είσοδος στην Ν.Ε.Ο Αθηνών Πατρών.

Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται σε κάθε μεγάλη είσοδο. Και ερωτώ γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν εθνικό δρόμο; Με ποιο δικαίωμα μου το απαγορεύουν ενώ δεν υφίσταται κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στην Ν.Ε.Ο; Από πότε η Αστυνομία απαγορεύει το δικαίωμα χρήσης ενός δρόμου άνευ κάποιας λογικής αιτίας και υπέρ ιδιωτικών συμφερόντων; Γιατί εγώ από το Αίγιο και οι αντίστοιχοι πολίτες του Διακόπτου, της Ακρατας , του Δερβενιού να μην έχουν πρόσβαση στην Ν.Ε.Ο. ; Γιατί θα πρέπει να επιβαρυνθούν οι κάτοικοι της παλαιάς εθνικής οδούς αλλά και να θέσουν τον εαυτό τους στο κίνδυνο κάποιου τροχαίου ατυχήματος;


Όλα αυτά για να μην φανεί η γύμνια το δρόμου που πριν κάποιες μέρες εγκαινιάστηκε με λαμπρότητα η «επανέναρξη» των έργων που είχαν σταματήσει. Ένα έργο από την Κόρινθο μέχρι και το Αίγιο θα έπρεπε να είχε παραδοθεί μέχρι το 2012 και το όποιο είναι υπεύθυνο για ένα σωρό δυστυχήματα. Ευχαριστώ πολύ τουλάχιστον γιατί αντί της ασχήμιας και την κακοτεχνίας που αντικρίζει κάνεις στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Πατρών (Ιδιωτική οδός Ολυμπία οδός ) μου χαρίζετε την ομορφιά που έχουν τα παραθαλάσσια μέρη της Αχαΐας και της Κορίνθιας από το Αίγιο μέχρι το Ξυλόκαστρο.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ