2013-05-07 18:47:05
Φωτογραφία για Αιτωλοακαρνανία: O καβγάς για την προσπέραση... τον έστειλε στο νοσοκομείο
Απρόβλεπτη τροπή πήρε η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο Αιτωλικό για την συμπλοκή μεταξύ των επιβατών δυο αυτοκινήτων που τσακώθηκαν για μια... προσπέραση. Ο ένας από αυτούς κατέληξε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος καθώς δέχθηκε ομαδική επίθεση μπροστά στα μάτια του γιου του που επίσης ξυλοκοπήθηκε!

Το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, όταν οι επιβάτες των δυο οχημάτων που κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση στον επαρχιακό δρόμο Αστακού-Αιτωλικού σταμάτησαν και, αφού πρώτα αντάλλαξαν ύβρεις, ήρθαν στα χέρια. Ο 43χρονος οδηγός του ενός οχήματος κάτοικος Μαγούλας δέχθηκε επίθεση με σπρέι πιπεριού στα μάτια από έναν από τους επιβάτες του δεύτερου αυτοκινήτου.

Ακολούθησε καταδίωξη που κατέληξε στην πλατεία του Αιτωλικού, όπου ο 43χρονος με τον 21χρονο γιο του βρήκαν τους επιβάτες του δεύτερου οχήματος. Όμως, σε ενίσχυσή τους έφτασαν άλλοι πέντε άνδρες που τους χτύπησαν αλύπητα.

Ο πατέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες του ξυλοδαρμού, που το αυτοκίνητό τους φέρεται να ανήκει σε άτομο το οποίο έχει εμπλακεί και σε άλλα επεισόδια πρόσφατα.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ