2013-05-07 00:59:15
Φωτογραφία για ΒΙΚΤΟΡ : ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Ο Βίκτορ Σάντσεθ μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού την Δευτέρα του Πάσχα για τον Μίτσελ τονίζοντας ότι «είναι ξανά μαζί μας την Πέμπτη».

Πριν το ξεκίνημα της προπόνησης της Δευτέρας και επειδή ακριβώς οι παίκτες του Ολυμπιακού ρωτούσαν διαρκώς και έκαναν ευχές το δεξί χέρι του Μίτσελ τους εξήγησε το τι ακριβώς συνέβη. «Ο κόουτς αντιμετώπισε πρόβλημα και μπήκε στο νοσοκομείο όπου έκανε επέμβαση. Είναι καλά και θα είναι ξανά μαζί μας την Πέμπτη για την προπόνησή μας», τόνισε ο Βίκτορ Σάντσεθ.

«Εμείς τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στις προπονήσεις μας και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο το καλύτερο δυνατό», συμπλήρωσε ο συνεργάτης του Ισπανού τεχνικού που έκανε πολλές δοκιμές για την ενδεκάδα. Σχετικά με τον Μίτσελ η εκτίμηση του ιατρικού τιμ είναι πως θα καθίσει κανονικά στον πάγκο του τελικού του Κυπέλλου, ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Σχετικά με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, παρότι η κατάστασή του θα εκτιμάται σε καθημερινή βάση, δεν είναι διόλου βέβαιο πως θα είναι σε θέση να ενισχύσει τον Ολυμπιακό. Αυτήν την στιγμή δεν φαίνεται να έχει και τόσες πολλές πιθανότητες να προλάβει να είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τους Αρκάδες, όμως αυτό θα κριθεί οριστικά εντός των προσεχών ημερών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ