2013-05-07 00:56:49
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ Ο ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ
Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ δεν εθεάθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ούτε την Δευτέρα του Πάσχα και έτσι όλα είναι ανοιχτά για την υπόθεσή του και ενώ υπάρχει προβληματισμός.

Κανένας δεν είδε τον Γκανέζο στου Ρέντη και έτσι δημιουργήθηκαν και άλλα ερωτηματικά γύρω από το θέμα του. Έτσι έλλειψε από μία ακόμα προπόνηση του Ολυμπιακού, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο. Ο Μπόατενγκ επρόκειτο να αφιχθεί στην Ελλάδα το αργότερο την Δευτέρα του Πάσχα κάτι που -όπως όλα δείχνουν- δεν έγινε. Αρχικά ήταν δε να μεταβεί στην χώρα μας από την Ισπανία όπου είχε ταξιδέψει για γραφειοκρατικά ζητήματα την Μεγάλη Παρασκευή.

Ούτε και αυτό συνέβη. Μετά απ' όλα αυτά η κατάσταση περιπλέκεται για τα καλά, τα ερωτηματικά καλά κρατούν και ενώ στο λιμάνι υφίσταται προβληματισμός. Όσο φυσικά δεν εμφανίζεται ο Μπόατενγκ τόσο περισσότερο υπάρχει το ενδεχόμενο να απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό και ενισχύει τα σενάρια και τις πληροφορίες από την Αγγλία για την Φούλαμ. Πληροφορίες που υπήρχαν και την Δευτέρα.

Υπενθυμίζουμε βέβαια ότι προ ημερών ο ίδιος ο παίκτης είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Φούλαμ και πως θα τηρήσει στο ακέραιο την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι από μέρους τους θα επιχειρήσουν να μιλήσουν ξανά μαζί του και με τους εκπροσώπους τους για τις σχετικές εξηγήσεις. Εξάλλου πρόθεση όλων είναι να βρεθεί μία... άκρη το συντομότερο δυνατόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
To οριστικό τέλος του ΑΛΤΕΡ ...;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
To οριστικό τέλος του ΑΛΤΕΡ ...;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ