2013-05-05 12:50:06
Φωτογραφία για ROAD TO LONDON PART 4 *BINTEO*
Στο τέταρτο μέρος του αφιερώματος «Ο δρόμος προς το Λονδίνο», ο Στράτος Περπέρογλου και ο Ντορόν Πέρκινς μιλούν για την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι το Final 4.

Ο δρόμος του Ολυμπιακού προς το Final 4 του Λονδίνου δεν ήταν στρωμένος με... ροδοπέταλα. Όλοι ήθελαν να νικήσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης και η τύχη δεν ήταν ακριβώς πάντα σύμμαχός τους. Όμως όπως δηλώνει και ο Στράτος Περπέρογλου στο τέταρτο μέρος του σχετικού αφιερώματος των ερυθρόλευκων, η ομάδα του δεν τα παράτησε ποτέ και τελικά... δικαιώθηκε!

«Το μυστικό ήταν ότι δεν το βάλαμε ποτέ κάτω. Παλέψαμε με τις αντιξοότητες και με τους τραυματισμούς. Σε μια χρονιά δεν μπορείς να είσαι στην ίδια κατάσταση, υπάρχουν και σκαμπανεβάσματα. Καταφέραμε να είμαστε μαχητικοί και να παλέψουμε μέχρι το τέλος», τόνισε ο Περπέρογλου που φτάνει σε τέταρτο Final 4 την τελευταία πενταετία.

Ο Ντορόν Πέρκινς έφτασε προ διετίας στο Final 4 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός στα προημιτελικά τον κράτησε εκτός μάχης. «Δε νομίζω πως ο Θεός μού χρωστά τίποτα. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Αυτό μου έδωσε έξτρα κίνητρο για να φτάσω ξανά σε αυτό το σημείο. Ευτυχώς έχω μία ακόμη ευκαιρία να κερδίσω την Ευρωλίγκα», τόνισε.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ερχεται το νέο Peugeot 308
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ερχεται το νέο Peugeot 308
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ