2013-05-05 12:30:04
Φωτογραφία για “Εβδομάδα των Παθών” και για την τοπική αγορά της Ξάνθης!
Τον δικό της Σταυρό του Μαρτυρίου σηκώνει η τοπική αγορά της Ξάνθης, που βαρυγκωμά όσο η θηλιά της οικονομικής κρίσης σφίγγει μειώνοντας την αγοραστική δύναμη και διάθεση των πολιτών, οι οποίοι ψωνίζουν πλέον μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Η κίνηση κατά τη διάρκεια των εορτών παρουσιάστηκε σε υποτονικά επίπεδα, αποτελώντας μια μικρή τόνωση για την αγορά της Ξάνθης, χωρίς φυσικά να είναι ικανή να την επαναφέρει στη ζωή. Ρούχα, παπούτσια και τρόφιμα ήταν τα είδη στα οποία παρατηρήθηκε η μεγαλύτερη ζήτηση, λόγω φυσικά και των εορτών του Πάσχα, ενώ η τιμή του οβελία κινήθηκε σε ίδια και χαμηλότερα με πέρσι επίπεδα, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων.

Μειωμένη ήταν και η κίνηση των τελευταίων ημερών, με το Μ. Σάββατο να μην θυμίζει σε τίποτα παρελθόντα έτη, με τους επιχειρηματίες ωστόσο να δηλώνουν μια σχετική ικανοποίηση, επισημαίνοντας ωστόσο πως αυτή έχει παροδική ισχύ και αμέσως μετά το πέρας των εορτών θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέες ακόμη πιο δυσοίωνες καταστάσεις για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους.

http://www.thrakitoday.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ