2013-05-04 13:45:11
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ... ΛΟΝΔΙΝΟ Η «ΘΥΡΑ 7»
Τριήμερη αεροπορική εκδρομή για το Λονδίνο με δύο διανυκτερεύσεις διοργανώνει η «Θύρα 7», με τις εναπομείναντες θέσεις να είναι περιορισμένες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr".

Στους ρυθμούς του επερχόμενου Final-4 του Λονδίνου ζουν και αναπνέουν από άκρη σε άκρη οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού! Οι φανς των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης αδημονούν να ζήσουν πολύ μεγάλες στιγμές ανάλογες με αυτές, που βίωσαν πέρυσι στη Κωνσταντινούπολη και προετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στις εξέδρες του «Ο2 Αrena», ώστε να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση και ενέργεια στο Θρύλο να επιστρέψει από την αγγλική πρωτεύουσα με το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης στις αποσκευές της!

Όπως έγινε γνωστό, η «Θύρα 7» διοργανώνει τριήμερη αεροπρική εκδομή με προορισμό το Λονδίνο με δύο διανυκτερεύσεις με τιμή συμμετοχής 590 ευρώ και 160 ευρώ που αντιστοιχεί στο εισιτήριο των αγώνων του Final-4.

Με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, οφείλουν να το πράξουν άμεσα, δεδομένου ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες, ενώ θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ