2013-05-03 18:24:08
Φωτογραφία για Πύργος: Xαμόγελα αισιοδοξίας στην αγορά!
«Φιλί ζωής» δίνουν αυτές τις ημέρες στην τοπική αγορά οι καταναλωτές που βγήκαν για τα ψώνια τους ενόψει Πάσχα. Ντόπιοι και ετεροδημότες στηρίζουν την τοπική αγορά που τους τελευταίους μήνες πέρασε… δύσκολα. Κορύφωση της κίνησης αναμένεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή και αύριο Μεγάλο Σάββατο, με τους καταναλωτές να κάνουν τις τελευταίες τους αγορές.

Οι καταναλωτές την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν «διερευνητικές» βόλτες και έρευνα αγοράς με «οδηγό» τις βιτρίνες των καταστημάτων. Από τη Μεγάλη Δευτέρα ξεκίνησε η κίνηση, που σταδιακά αυξάνεται και αναμένεται να κορυφωθεί το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Καλή ποιότητα και χαμηλές τιμές

Με μεγάλη ποικιλία προϊόντων, καλή ποιότητα και χαμηλές τιμές, οι έμποροι δίνουν την ευκαιρία στον κόσμο να κάνει τις αγορές του αλλά και να «ζεσταθεί» λίγο η αγορά, κάτι στο οποίο βέβαια βοηθά σημαντικά και ο καλός καιρός. Έτσι, παρά τις αναγραφόμενες τιμές σε όλα τα είδη, οι έμποροι πάντα προσφέρουν ένα καλό ποσοστό έκπτωσης σε όλους τους καταναλωτές.


Στο μεταξύ, οι έμποροι ελπίζουν και στους ετεροδημότες, αφού ένα μεγάλο ποσοστό αυτών επιλέγει κάθε φορά να κάνει αγορές στον τόπο του και να στηρίζει την τοπική αγορά και οικονομία.

Κορύφωση το Μεγάλο Σάββατο

Οι δύο τελευταίες ημέρες είναι αυτές που –όπως κάθε χρόνο– οι έμποροι της περιοχής περιμένουν κορύφωση της κίνησης και του αγοραστικού ενδιαφέροντος του κοινού. Από σήμερα (3/5) το πρωί μέχρι και το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, οπότε και θα κλείσουν τα καταστήματα για το Πάσχα, οι καταναλωτές αναμένεται να βγουν στην αγορά για τα τελευταία ψώνια και δώρα.

Να σημειωθεί τέλος ότι η αγορά σήμερα Μεγάλη Παρασκευή θα είναι ανοιχτή από τις 8:00-10:30 (10:30–12:00 κλειστά για την Αποκαθήλωση, σύμφωνα με την οδηγία του Εμπορικού Συλλόγου) και 12:00 – 19:00. Τέλος, το Μεγάλο Σάββατο η αγορά θα λειτουργήσει από τις 8:00 έως τις 16:00.

Η αγορά θα λειτουργήσει και πάλι, με το κανονικό ωράριο, την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ