2013-05-03 18:23:09
Φωτογραφία για ROAD TO LONDON PART 2 *ΒΙΝΤΕΟ*
Το δεύτερο από τα εφτά βίντεο που ετοίμασε το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός (www.youtube.com/olympiacosbc) στο δρόμο για το Λονδίνο Ο Πέρο Άντιτς και ο Τζος Πάουελ μιλούν για την πορεία του Ολυμπιακού προς το Φάιναλ Φορ του Λονδίνου, με το θέμα του Τζόι Ντόρσεϊ να μπαίνει στη συζήτηση τους.

«Δείξαμε πως μπορούμε χωρίς τον Ντόρσεϊ. Δεν ήταν σωστός από την πλευρά του. Ανεξάρτητα για το αν έφυγε για τους δικούς του λόγους ή οτιδήποτε άλλο. Δεν ήταν σωστό να μιλήσει για την ομάδα. Η ομάδα έδειξε ότι είναι ομάδα η οποία παλεύει, ότι πεθαίνουμε ο ένας για τον άλλο και όλοι μαζί, με καλή χημεία μπορούμε να πετύχουμε και να πάμε ξανά στο Final-4 χωρίς αυτόν. Άρα ήταν κακή απόφαση για εκείνον να αφήσει την ομάδα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Πέρο Άντις.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Τζος Πάουελ: «Νομίζω ότι το παιχνίδι με την Κίμκι ήταν σημαντικό για εμάς. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, η οποία είχε την πλάτη στον τοίχο και μια ευκαιρία για να μη γυρίσει… σπίτι. Αισθάνομαι πως σε αυτό το παιχνίδι αποδείξαμε το είδος της ομάδας που είμαστε και τη μαχητικότητα που έχουμε. Νομίζω ότι αυτό το ματς κατά τη γνώμη μου ήταν το παιχνίδι-κλειδί για το Final-4».
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ