2013-05-03 13:30:07
Φωτογραφία για Διακοπές εξπρές για τους πολιτικούς αρχηγούς - Που θα πάνε τo Πάσχα
Για τις ημέρες του Πάσχα οι πολικοί αρχηγοί θα αφήσουν τα γραφεία τους και θα πάνε οικογενειακώς διακοπές. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα πάει την Μεγάλη Παρασκευή στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο, ωστόσο όπως λένε οι συνεργάτες του θα είναι σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους.

Εκτός Αθήνας θα βρεθεί και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας που θα περάσει τις Αγιες μέρες με τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δυο τους αγοράκια στην Κρήτη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα τη Δευτέρα του Πάσχα, δίχως να παρατείνει τις διακοπές του, ώστε να μην δώσει λαβή για σχόλια στην εσωκομματική αντιπολίτευση.

Στην ιδιαίτερή του πατρίδα, τη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται ήδη και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αντίθετα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης επέλεξε να μείνει στην Αθήνα και θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα με συγγενείς και φίλους στο σπίτι του στην Κυψέλη.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας βρίσκεται από την Μεγάλη Τρίτη στα Ιωάννινα, που πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη, αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο του στο σπίτι του, στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου.

Ο κ. Παπούλιας, αναμένεται να παρακολουθήσει στην περιοχή τον Επιτάφιο όπως και την Αναστάσιμη Ακολουθία, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί ακόμη το πρόγραμμά του. Την Κυριακή του Πάσχα, όπως έγινε γνωστό, θα επισκεφθεί το στρατιωτικό φυλάκιο στους Δρυμάδες Πωγωνίου.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θαυματουργ​ό ξύδι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θαυματουργ​ό ξύδι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ