2013-05-02 11:49:03
Φωτογραφία για Λιβύη: Νέα στοιχεία για την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία
Στη δημοσιότητα έδωσε το FBI τις φωτογραφίες τριών ανθρώπων, οι οποίοι ήταν παρόντες στην επίθεση εναντίον του αμερικανικού προξενείου στη Βεγγάζη της Λιβύης (11 Σεπτεμβρίου 2012) Οι φωτογραφίες «ανέβηκαν» στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας, σε μια προσπάθεια των Αρχών των Η.Π.Α. να συλλέξουν στοιχεία για την ταυτότητα τους. Και οι τρεις κρατούν όπλο στα χέρια.

«Το FBI ζητεί από τους Λίβυους αλλά και όλον τον κόσμο, περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την επίθεση. Αναζητούμε πληροφορίες γι αυτούς τους τρεις ανθρώπους, που ήταν παρόντες στην αμερικανική διπλωματική αποστολή, όταν σημειώθηκε η επίθεση. Οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να παρέχουν πληροφορίες, που θα βοηθήσουν στην πρόοδο της έρευνας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Βαριά οπλισμένοι Ισλαμιστές επιτέθηκαν εναντίον του προξενείου των Η.Π.Α. στη Βεγγάζη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο πρώτος Αμερικανός αξιωματούχος στο εξωτερικό τα τελευταία 33 χρόνια. Ο θάνατος του πρέσβη Christopher Stevens είχε προκαλέσει σοκ, με τους Ρεπουμπλικάνους να κατηγορούν τον πρόεδρο των Η.Π.Α., Barack Obama και την τότε υπουργό Εξωτερικών, Hillary Clinton, για λανθασμένους χειρισμούς της υπόθεσης.

sigmalive.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πέθανε ο ράπερ Κρις Κέλι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέθανε ο ράπερ Κρις Κέλι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ