2013-05-02 11:21:57
Φωτογραφία για Ο Πάγκαλος ξαναχτυπάει: Οι Έλληνες χάρη στο ευρώ ανακάλυψαν ότι μπορούν να έχουν όσα χρήματα θέλουν
Ο "τεράστιος" Θόδωρας χθες το βράδυ στα Γεγονότα της ΝΕΤ, μίλησε. Ή καλύτερα...παραμίλησε. Είπε πολλά, για όλους και για όλα και "εμπλεξε" πάλι τα μπούτια του, κατηγορώντας τον Ελληνικό λαό για "δηθενιές" και πράσινα άλογα. Δείτε μερικές από τις δηλώσεις που έκανε χθες το βράδυ πιο κάτω "Το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα του 43% είχε και αντίστοιχο κομμάτι της κρατικής επιχορήγησης."

"Ορθώς κρίθηκαν απαραίτητοι 6 ελεγκτές για τα οικονομικά του κόμματος."

"Κακώς ξεκίνησε ο Βενιζέλος από τον Παπανδρέου, το έκανε λόγω των διαρροών στον Τύπο, έπρεπε να σταματήσει τις φήμες. / Εγώ δεν θέλω λαϊκή δικαιοσύνη, δεν είμαι οπαδός του Μιχαλολιάκου ή του Τσίπρα."

"Τα οικονομικά των κομμάτων πρέπει να δημοσιεύονται στο ίντερνετ."

"Όποιος θέλει να χρηματοδοτεί τα κόμματα πρέπει να βγάζει το πρόσωπο του στην τηλεόραση, αλλιώς να μην το κάνει."

"Οι χορηγίες των κομμάτων να μην ξεπερνούν ένα συγκεκριμένο όριο που να αφορά τις εκλογικές δαπάνες./ Ας περιμένουμε να τελειώσει ο έλεγχος και αν υπάρχουν αδικήματα να κριθούν όσοι τα διέπραξαν."


"Αν κάποιος τραπεζίτης συμπαθούσε ένα κόμμα, πιθανόν να υπήρξε και πελατειακή σχέση."

"Οι Έλληνες χάρη στο ευρώ ανακάλυψαν ότι μπορούν να έχουν όσα χρήματα θέλουν."

"Όλα τα κόμματα πριν τις εκλογές προσπαθούν να μην μαυρίσουν την ψυχή των ψηφοφόρων."

"Δεν ζητάω αποδείξεις όταν αγοράζω κάτι."

"Το ποσό που παίρνει η κυβέρνηση από τον ΟΠΑΠ είναι πολύ καλό."

"Ένα χρόνο μετά την ανάληψη της κυβέρνησης από τον Σαμαρά βγήκε η απόφαση να απολυθούν οι επίορκοι και όσοι έχουν καταδικαστεί στα ποινικά δικαστήρια, ενώ 3 χρόνια η κυβέρνηση Παπανδρέου είχε τέτοια εντολή και δεν έκανε τίποτα."

"Το ότι το κράτος έχει ελλείμματα επειδή πληρώνει ένα σωρό άχρηστους υπαλλήλους δεν συνδέεται με την ανεργία στον ιδιωτικό τομέα;"

"Να φτιάξουμε καινούργιες δουλειές, γιατί κάποιος πρέπει να είναι οπωσδήποτε μισθωτός; Μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα οι άνθρωποι."

"9 στους 10 δημοσίους υπαλλήλους απ’ όσους δεν πάνε στη δουλειά τους λόγω ασθένειας δεν είναι σπίτι τους αν τους πάρουμε τηλέφωνο."

"Η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό εκπαιδευτικών και αστυνομικών ανά 1000 κατοίκους."

8.54: Ο δικηγόρος του Τσοχατζόπουλου είναι ένας πολύ κακός νομικός, όταν καλεί με εξώδικο έναν μάρτυρας υπεράσπισης. / Έχω μια σειρά επιχειρήματα που δεν θα συνέφεραν τον Τσοχατζόπουλο άμα κατέθετα σαν μάρτυρας υπεράσπισης.

"Δεν υπερασπίστηκα τον Τσοχατζόπουλο ποτέ, είχε να το λέει μάλιστα ο Άκης."

"Μπορείς να κατηγορείς κάποιον για δωροδοκία αν δεν υπάρχουν αποδείξεις; / Ούτε ενδείξεις δεν υπάρχουν κατά την άποψη μου."

"Στην υπόθεση των αντισταθμιστικών υπάρχει η υποψία ότι υπάρχει δωροδοκία, κάτι τέτοιο είναι και τοις πράγμασι δυνατόν να συνέβη, αλλά κανείς δεν ξέρει τι έγινε."

"Είμαι υπέρ της καύσης νεκρών, αυτή την επιλογή έχω κάνει και για τον εαυτό μου. / Οι ΟΤΑ ορίστηκε να διαχειριστούν τις καύσεις των νεκρών αλλά αυτοί εξαρτώνται από τα ψηφαλάκια."

"Δεν κάνω τέτοια επιχείρηση, δεν κάνω γενικά επιχειρήσεις."
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ