2013-05-02 10:45:02
Φωτογραφία για ΡΑΓΙΟΣ : ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ
Συμπληρώνει πια, δύο χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης και προφανώς έχει φροντίσει να μάθει και την ιστορία του τόπου.

Ο Ρούμπεν Ράγιος προετοιμάζεται για τον τελικό Κυπέλλου και όπως οι οπαδοί της ομάδας της Αρκαδίας φωνάζουν «Κύπελλο μπροστά στον Θόδωρο», εκείνος ζητάει το πνεύμα του. Του αγωνιστή, όπως είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο "arcadiasports.gr".

Επιπλέον ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης ζητάςι να σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό στον τελικό της 11ης Μαΐου Αναλυτικά η συνέντευξη του Ρούμπεν Ράγιος:

- Αυτή τη χρονιά ακούστηκαν ένα σωρό ομάδες που σε ήθελαν. Εσύ είσαι ακόμα εδώ, νιώθεις δικαιωμένος που μαζί σου ο Αστέρας βρίσκεται πια στον τελικό του Κυπέλλου; «Όπως είχα πει από τότε, που λέγονταν όλα αυτά, ο Αστέρας θα παλέψει να πάρει το Κύπελλο. Κι εγώ από την πλευρά μου θα είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Αυτό ακριβώς έγινε, αυτό έκανε όλη η ομάδα και τώρα είμαστε στον τελικό. Νιώθω, λοιπόν, πολύ όμορφα που αυτό το πέτυχα με τον Αστέρα. Αν υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται, θα πρέπει να συζητήσουν τόσο με τον Αστέρα όσο και με τον μάνατζέρ μου. Εγώ θα συνεχίσω να είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στην ομάδα μου».


- Στο δίλημμα κατάκτηση του Κυπέλλου ή προκριματικά Champions League, τι απαντάς; «Θέλω και τα δύο. Και να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να παίξει η ομάδα στο Champions League. Και το λέω αυτό γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε και τους δύο στόχους. Σε ό,τι αφορά στο Κύπελλο, είναι ένα και μόνο παιχνίδι. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό, που είναι καλή ομάδα, αλλά θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε αυτό το ματς. Οσο για τα πλέι οφ, πιστεύω ότι θα παλέψουμε με τον ΠΑΟΚ για τη θέση στα προκριματικά του Champions League. Θα είναι δύσκολοι αγώνες, αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας».

- Θεωρείς ότι μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, έχετε και ψυχολογικό αβαντάζ έναντι του αντιπάλου; «Σίγουρα ναι, έχουμε ψυχολογικό αβαντάζ. Θεωρώ ότι αποκλεισμός στοίχισε στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι στους αγώνες που έρχονται θα έχουμε καλύτερη ψυχολογία».

- Γκολ στον Ολυμπιακό δεν έχεις βάλει. Μήπως ήρθε η ώρα; «Ναι (γέλια). Θα ήταν μεγάλη στιγμή, γιατί θα είναι ένα γκολ σε μεγάλο αγώνα. Ολοι οι παίκτες θα ήθελαν να σκοράρουν στον τελικό. Μακάρι να το καταφέρω. Αλλά ακόμη κι αν δεν γίνει αυτό, θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου για να πάρουμε τον τίτλο».

- Φέτος η ομάδα πήγε στον τελικό, ίσως πάρει το Κύπελλο, παίζει στα πλέι οφ, ίσως πάρει τη θέση για τα προκριματικά του Champions League. Του χρόνου ποιος μπορεί να είναι ο στόχος; «Καταρχάς, μια ομάδα δεν σταματά ποτέ, πάντα έχει νέους στόχους. Αλλά αυτούς θα τους θέσουμε με το που θα τελειώσουν οι φετινοί. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στον τελικό που έρχεται, πρέπει να χαρούμε αυτές τις ημέρες που μεσολαβούν και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Ο Αστέρας πια συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Ολες οι υπόλοιπες μας βλέπουν και θέλουν να πάρουν πράγματα από τον Αστέρα. Προς το παρόν εμείς στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό τελείωμα της φετινής χρονιάς. Του χρόνου θα δούμε τους στόχους μας».

- Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο με τον ΠΑΟΚ, το μήνυμα που θέλει να στείλει για τον τελικό; «Και ποιος δεν θα ήθελε να έρθει να δει αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι θα έρθει πολύς κόσμος τόσο από την Τρίπολη όσο και γενικότερα από την Πελοπόννησο. Ετσι πρέπει να γίνει. Εμάς τους παίκτες μάς ευχαριστεί να παίζουμε μπροστά σε πολύ κόσμο, είναι απόλαυση για εμάς. Είναι ακόμα ένας λόγος να ανυπομονούμε για τον τελικό».

- Ο κόσμος στον ημιτελικό φώναζε «Κύπελλο μπροστά στον Θόδωρο». Ξέρεις ποιος είναι ο Θόδωρος; «Πώς δεν ξέρω; Ο Θόδωρος Κολοκοτρώνης. Ηταν ένας ήρωας για την Ελλάδα, στην ελληνική επανάσταση. Το πνεύμα του αγωνιστή που είχε, θα είναι και το δικό μας πνεύμα στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Θα δώσουμε το 100%, τη ζωή μας για να μπορέσουμε να φέρουμε αυτόν τον τίτλο στην Αρκαδία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ