2013-05-02 09:04:03
Φωτογραφία για Χτενίσματα για τις γιορτινές μέρες του Πάσχα
Φέτος το Πάσχα θέλετε να ξεχωρίσετε και στην Ανάσταση αλλά δεν ξέρετε πώς; Το Madame Figaro σας δίνει συμβουλές για τα χτενίσματα που θα είναι ιδανικά τόσο για το χωρίο όσο και για την πόλη για τις γιορτινές μέρες του Πάσχα.

Μια γιορτινή περίοδο σαν αυτή που διανύουμε οφείλετε να αναδείξετε τη ρομαντική σας πλευρά αφού τραβάει τα βλέμματα ενώ σας βάζει στην καρδιά της μόδας και αυτή τη σεζόν. Αν έχετε μακριά μαλλιά οι χαλαρές ανάλαφρες μπούκλες είναι ιδανικές για να κλέψετε την παράσταση την ημέρα της Ανάστασης χωρίς να χρειαστεί να περάσετε άπειρες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη σας.

Ένα ακόμη πολύ δημοφιλές χτένισμα των ημερών είναι ο κότσος ή πιο συγκεκριμένα το περίτεχνο σινιόν με ένα στολίδι σαν λεπτομέρεια που σας χαρίζει τα βλέμματα.

Οι κοτσίδες ή τα κοτσιδάκια είναι επίσης μια πολύ καλή λύση.

Αν θέλετε κάτι πιο διακριτικό και ανεπιτήδευτο, δεν έχετε παρά να αφήσετε τα μαλλιά σας χαλαρά να πέφτουν στους ώμους ή να τα πιάσετε σε έναν χαλαρό κότσο. Όσο λιγότερο στιλιζαρισμένο είναι το χτένισμα σας τόσο πιο «χαλαρή» εικόνα θα βγάζετε στους γύρω σας αυτές τις μέρες και τόσο πιο άνετα θα νιώθετε εσείς η ίδια. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ