2013-05-02 09:00:59
Φωτογραφία για Πάτρα: Μάρτυρας καίει τον οδηγό του τζιπ στη δολοφονία του Πάνου Τσίρκα
Ένταλμα σύλληψης για τον Πατρινό μπάρμαν ο οποίος οδηγούσε το τζιπ μάρκας Daihatsu Terrios αναμενόταν να εκδοθεί ίσως ακόμη και την ώρα που ο «Κόσμος» οδηγείτο στο τυπογραφείο.

Πρόκειται για τον νεαρό μπάρμαν Α.Κ. ο οποίος οδηγούσε το τζιπ και ο οποίος φέρεται πως «κυνηγούσε» το αυτοκίνητο του Τσίρκα. Οι αστυνομικοί, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος", πίστευαν πως ο μπάρμαν θα παραδιδόταν στις αρχές (μετά τη σύλληψη του Αλέξη Φράγκου) όμως αυτό δεν συνέβη οπότε αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης. Στη δικογραφία υπάρχουν μαρτυρίες για τις κινήσεις του νεαρού φίλου του Αλέξη Φράγκου, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο τα τέσσερα άτομα (μεταξύ αυτών και οι δύο γυναίκες) είχαν μεταβεί αρχικά στο Νεκροταφείο και στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν για τις κινήσεις του δολοφονηθέντα Τσίρκα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κόσμου» υπάρχει μάρτυρας ο οποίος επιβεβαιώνει ότι δύο άνδρες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και πυροβολούσαν. Απομένει να δούμε αν η μαρτυρία του είναι αποτέλεσμα σύγχυσης λόγω του πανικού που προκλήθηκε εκείνη τη στιγμή, ή όντως επιβεβαιώνεται και από άλλους.


Παράλληλα βέβαια υπάρχουν άλλες μαρτυρίες που μιλούν για έναν που πυροβολούσε αλλά και κάποιες άλλες οι οποίες είναι συγκεχυμένες για τον αριθμό των ατόμων! Κρίσιμη θεωρείται και η μαρτυρία του Διονύση Βαρβαρέσου αλλά και του τραυματία Νίκου Νταντή ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, αλλά και το αποτέλεσμα της βαλλιστικής εξέτασης. Να υπενθυμίσουμε πως υπήρχαν πληροφορίες οι οποίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας που ανέφεραν πως ο Αλέξης Φράγκος πυροβολούσε με δύο όπλα. Από την πλευρά του ο καταζητούμενος Α.Κ. μέχρι και χθες το απόγευμα δεν είχε εμφανιστεί, γεγονός που ήταν επιβαρυντικό στοιχεία σε βάρος του. «Θα μπορούσε μετά τη σύλληψη του Αλέξη Φράγκου να εμφανιστεί» έλεγαν αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ