2013-05-01 13:47:04
Φωτογραφία για Η Κύπρος εάλω
Για μια ακόμα φορά, γινόμαστε μάρτυρες σε εγκλήματα κατά του Ελληνισμού, από την παγκόσμια διακυβέρνηση, καθώς και από την Γερμανοκρατούμενη Ευρωζώνη.

Η οριακή πλειοψηφία του Κυπριακού κοινοβουλίου, δυστυχώς, ενήργησε όπως και του Ελληνικού, επικυρώνοντας το μνημόνιο που επιβλήθηκε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την ευρωζώνη.

Στρατηγική πολιτική του μνημονίου, είναι η εξαθλίωση - κατάρρευση και χειραφέτηση του Κυπριακού λαού, με στόχο την καταλήστευση των πλουτοπαραγωγικών πόρων, κυρίως των υδρογονανθράκων της Κύπρου.

Καλούμε όλους τους Έλληνες, να σταθούν αλληλέγγυοι, τόσο στους Έλληνες της Μητρόπολης του Ελληνισμού, όσο και στους Ελληνοκύπριους, στις δύσκολες ώρες που περνούν, αλλά και πρόκειται να περάσουν.

Θυμίζουμε, ότι οι Γερμανοί ιστορικά μπορεί να κερδίζουν μάχες, αλλά στο τέλος χάνουν πάντα τον πόλεμο.

Χαιρετίζουμε την πολιτική κίνηση των πολιτικών φορέων της Κύπρου, που προτείνουν την έξοδο από το ευρώ και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, ύστερα από δημοψήφισμα.


Την ίδια πρόταση έχουμε καταθέσει ως Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα και για την Ελλάδα, ζητώντας την δημιουργία ενός ευρύτερου πατριωτικού μετώπου, το οποίο θα ανατρέψει την πολιτική της Γερμανίας, ύστερα από καταγγελία του επαχθούς χρέους, την ακύρωση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων που απορρέουν από αυτά, την έξοδο από την ευρωζώνη και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, την σεισάχθεια, την εθνικοποίηση των τραπεζών.

Ήρθε η ώρα να συζητήσουμε σοβαρά για κοινό εθνικό νόμισμα των δύο Ελληνικών κρατών.

Σήμερα, μόνο με οικονομική συνεργασία των χωρών του Νότου της Ευρώπης, καθώς και με χάραξη εθνικής οικονομικής πολιτικής, μπορούμε να ξεφύγουμε από την σχεδιασμένη οικονομική ύφεση.

Ο Ελλαδικός και Κυπριακός λαός, πρέπει να σταθούν αμείλικτοι, όσον αφορά την τιμωρία των ενόχων που μας οδήγησαν στην σημερινή Εθνική καταστροφή.

Οι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες, επίγονοι των δοσίλογων των Γερμανών, καθώς και τα γιουσουφάκια που ακολουθούν την Φαναριώτικη πολιτική της Υψηλής Πύλης, θα λογοδοτήσουν πέρα από την κοινωνία, στη δικαιοσύνη και θα εθνικοποιηθεί η προσωπική τους περιουσία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ