2013-05-01 13:41:13
Φωτογραφία για Υποπτοι για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς»
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές πέντε ατόμων που πραγματοποιήθηκαν στη Ν.Φιλαδέλφεια το απόγευμα της Μ.Τρίτης. Οι συλληφθέντες, που θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο στις 14:00 την Μ.Τετάρτη.

Νωρίτερα, οι δύο εκ των πέντε συλληφθέντων θα οδηγηθούν στον εφέτη - ανακριτή, καθώς εις βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για την ληστεία στον Φιλώτα Φλώρινας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοί οι δύο νεαροί, 22 και 23 ετών, είναι αντεξουσιαστές - ο ένας γιος συνδικαλιστή και ο άλλος απόστρατου αξιωματικού της Αντιτρομοκρατικής.

Οι άλλοι τρεις συλληφθέντες, που είναι ηλικίας από 22 έως 40 ετών, κατηγορούνται για αντίσταση κατά της αρχής και για υπόθαλψη, ενώ οι δύο για κατοχή πλαστών εγγράφων.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ταυτοποιήθηκαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τα στοιχεία τους και προέκυψαν ενδείξεις για συμμετοχή τους ή συνέργεια στην οργάνωση.

Το απόγευμα της Μ.Τρίτης προσήχθησαν έξι άτομα, εκ των οποίων ένα αφέθηκε ελεύθερο, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εις βάρος του. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ