2013-05-01 10:37:08
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΣΕ Η... «ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ» ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ
Μπορεί η χθεσινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο να δέσποζε στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, ωστόσο το προπονητικό τιμ έχει ήδη ξεκινήσει και βλέπει παιχνίδια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η κατασκοπεία της αντιπάλου των ερυθρόλευκων στο Final 4 αποτελεί σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας και γι’ αυτό τον λόγο ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του προσπαθούν να αναλύσουν κάθε αγωνιστική λεπτομέρεια της ρωσικής ομάδας. Η φετινή Ευρωλίγκα με τον αυξημένο αριθμό αγώνων έχει πάρα πολλές απαιτήσεις και ελάχιστο χρόνο.

Από την τελευταία αγωνιστική του Top 16 μέχρι και το πρώτο ματς των πλέι οφ πέρασαν μόλις πέντε μέρες, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα αφού οι ομάδες που χρειάστηκαν πέμπτο παιχνίδι (Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα) έχουν στη διάθεσή τους λιγότερες από δύο εβδομάδες προετοιμασίας για τον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Στον Ολυμπιακό δίνουν μεγαλύτερο βάρος, όπως είναι φυσικό, στα ευρωπαϊκά ματς των Ρώσων, αφού στο εγχώριο πρωτάθλημά τους υπάρχουν περιοριστικοί κανονισμοί ως προς τον αριθμό των ξένων αλλά και των γηγενών παικτών που βρίσκονται υποχρεωτικά στο παρκέ. Σίγουρα η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή ομάδα με όπλο της την πιεστική άμυνα, ωστόσο διαθέτει μπόλικο ταλέντο και έντονες προσωπικότητες που μπορούν να σκοράρουν με ευκολία.


Το προπονητικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, λοιπόν, έχει αναλάβει το έργο να αποκρυπτογραφήσει κάθε μικρή λεπτομέρεια στον τρόπο που αγωνίζονται οι Μοσχοβίτες, καθώς επίσης και να τις μεταφέρει στους παίκτες του Ολυμπιακού με τον πιο κατανοητό τρόπο. Ο ημιτελικός θα είναι μία... παρτίδα σκάκι και ο Μπαρτζώκας μπορεί να υπολείπεται σε εμπειρία του Μεσίνα, θέλει όμως να παρουσιαστεί πανέτοιμος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η «ιστορία» της Πρωτομαγιάς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η «ιστορία» της Πρωτομαγιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ