2013-04-30 12:10:53
Φωτογραφία για ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΟΨΕΙ FINAL4 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει άλλη μία εκτός έδρας νίκη για φέτος, σήμερα στο κλειστό της Νέας Αρτάκης, κόντρα στον Πανιώνιο (18:15, ΝΕΤ).

Το παιχνίδι είναι… αδιάφορο βαθμολογικά, αφού ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά και το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ και οι «κυανέρυθροι» έχουν κατακτήσει την τρίτη, αντίστοιχα. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το ματς προς όφελός τους, ενόψει και του ημιτελικού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε περίπου 15 ημέρες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αποκλείεται να ξεκουράσει κάποια βασικά του στελέχη, έχοντας όλους του παίκτες του στη διάθεσή του, εκτός φυσικά από τον Βαγγέλη Μάντζαρη και τον Δημήτρη Μαυροειδή που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας τους. Προβλήματα δεν υπάρχουν και η ψυχολογία όλων στο Λιμάνι είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο, μετά την πρόκριση στο Final 4 του Λονδίνου στο ματς της περασμένη Παρασκευής με την Εφές στο ΣΕΦ.

Στο σημερινό παιχνίδι, ως γνωστόν, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος μπορεί να παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα και στη 12άδα θα βρίσκεται ο Ντορόν Πέρκινς, ο οποίος ήταν θετικός έχοντας καλή παρουσία στο ματς με τον Πανελευσινιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ