2013-04-30 11:57:03
Φωτογραφία για Φοροκυνηγητό και χειροπέδες στην Κρήτη για χρέη στο δημόσιο
Το ... κυνηγητό στους οφειλέτες του δημοσίου στην Κρήτη συνεχίζεται χωρίς σταματημό. Γνωστοί επιχειρηματίες και υποθέσεις που αναμένεται να προκαλέσουν θόρυβο περιλαμβάνονται στη "μαύρη" λίστα του ΣΔΟΕ με χρέη στο δημόσιο.

Οι υποθέσεις παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς τα τελευταία 24ωρα γίνονται από την τοπική ΕΛΑΣ στοχευμένες κινήσεις σε όλο την Κρήτη για επιχειρήσεις που έχουν οφειλές δεκάδων χιλιάδων ευρώ στο κράτος. Παράλληλα, στο προσκήνιο έρχονται και “μικρότερες” υποθέσεις” οφειλετών που οδηγούνται στα κρατητήρια για χρέη λίγων χιλιάδων ευρώ. Η λίστα με τους οφειλέτες είναι μακροσκελής και η εντολή από τα συναρμόδια υπουργεία είναι σαφής. Όλοι οι οφειλέτες με χρέη θα περάσουν το κατώφλι της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr τις τελευταίες εβδομάδες οι αρμόδιες αρχές έχουν ανοίξει "αραχνιασμένους" φακέλους με χρέη δεκάδων χιλιάδων ευρώ και μέσα στα επόμενα 24ωρα, στο προσκήνιο θα έρθουν και άλλες περιπτώσεις συλλήψεων. Χθες, το δρόμο για τα κρατητήρια πήραν δύο ακόμα άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα για χρέη που αγγίζουν τις 270 χιλιάδες ευρώ.

Πρόκειται για έναν 29χρονο από τον Πύργο και μια 31χρονη από τις Αρχάνες. Εξάλλου, την περασμένη εβδομάδα οδηγήθηκε στο τμήμα 47χρονη γυναίκα στο Ρέθυμνο για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 23.000 ευρώ (Διαβάστε ΕΔΩ). Την περασμένη εβδομάδα επίσης, χειροπέδες φόρεσαν δυο αγρότες από τον Πύργο που συνελήφθησαν για χρέη προς το δημόσιο.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όταν η Angelina Jolie ήταν 16 Μαΐων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όταν η Angelina Jolie ήταν 16 Μαΐων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ