2013-04-29 12:53:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Η δολοφονία Τσίρκα δεν ήταν προμελετημένη - O Αλέξης Φράγκος θα αναλάβει τις ευθύνες του - H απορία του δικηγόρου Σ.Κεχαγιόγλου για την κράτηση των άλλων 4 ατόμων
«Ο εντολέας μου Αλέξης Φράγκος, τον οποίο υπερασπίζομαι μαζί με τον συνάδελφο από την Πάτρα Περικλή Πασχάκη, κατά την απολογία του την ερχόμενη Τρίτη θα παράσχει εξηγήσεις και θα αναλάβει τις ευθύνες του. Θέλω να προσθέσω ότι η εμπλοκή του υπήρξε εντελώς τυχαία και χωρίς καμία προμελέτη.

Οι δικαστικές Αρχές και στο μέλλον το αρμόδιο δικαστήριο θα κρίνουν την ψυχολογική και διανοητική κατάσταση στην οποία βρέθηκε, όταν αντίκρισε αυτούς που ο ίδιος θεωρεί εκ των υπαιτίων τής εν ψυχρώ εκτέλεσης του αδελφού του, Κώστα», δήλωσε στο «Εθνος» ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου που εκπροσωπεί τον κατηγορούμενο.

Ο Αλέξης Φράγκος συνελήφθη το Σάββατο στον Αγιο Δημήτριο Αττικής και ήδη έχει μεταχθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα, για να απολογηθεί την Τρίτη.

Μαζί του συνελήφθησαν πέντε άτομα για υπόθαλψη εγκληματία, ανάμεσά τους ο γνωστός πυγμάχος Τ.Μ. και η σύντροφός του, εστεμμένη σταρ Ελλάς το 2008, Δ.Κ..


Το ζευγάρι, όπως και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, γαμπρός της σταρ Ελλάς βρίσκονται προφυλακισμένοι για να απολογηθούν την Τρίτη, ενώ ελεύθερη αφέθηκε η αδελφή της Δ. Κ., η οποία διανύει τον έκτο μήνα της κύησής της.

Ο Αλέξης Φράγκος είναι ο αδελφός του Κωνσταντίνου Φράγκου, που δολοφονήθηκε στην Πάτρα την προπερασμένη Τετάρτη, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Μετά τη δολοφονία του Τσίρκα, ο Αλέξης Φράγκος θεωρήθηκε βασικός ύποπτος και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αναφέρει το "Έθνος".

Ο Τ.Μ. είναι πυγμάχος της Ολυμπιακής ομάδας. Δύο φορές έχει κατηγορηθεί για υποθέσεις εκβίασης και τις δύο έχει αθωωθεί από τη Δικαιοσύνη. Εξαιτίας μάλιστα των δικαστικών εκκρεμοτήτων του, δεν είχε καταφέρει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Εθνους», ο ίδιος και η σύντροφός του, σταρ Ελλάς Δ.Κ. είχαν επισκεφθεί το σπίτι στο οποίο διέμενε η έγκυος αδελφή της και ο σύζυγός της στο Μπραχάμι. Εκεί τους εντόπισε η Αστυνομία, που πραγματοποίησε επιχείρηση για να συλλάβει τον Φράγκο.

«Οι τέσσερις εντολείς μου, που κατηγορούνται για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία, δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για πιθανή ποινική εκκρεμότητα του Αλέξη Φράγκου και βρέθηκαν εντελώς τυχαία στον χώρο όπου συνελήφθη», επισημαίνει ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Επιθυμώ όμως να εκφράσω στο σημείο αυτό την απορία, την έκπληξη, αλλά και τη δυσαρέσκειά μου γιατί το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, το Σάββατο που μας πέρασε, διατήρησε μέχρι την ερχόμενη Τρίτη την προσωρινή τους κράτηση, ενώ έχουν λευκό ποινικό μητρώο και γνωστή κατοικία, ενώ ταυτοχρόνως άφησε ελεύθερους άλλους αλλοδαπούς χωρίς καμιά σταθερή και γνωστή διεύθυνση.

Ελπίζω και εύχομαι να κριθούν αύριο με βάση το πραγματικό υλικό της σχετικής δικογραφίας και όχι με όρους επικοινωνιακής βαρύτητας της υπόθεσης, μιας άλλης υπόθεσης που, ούτως ή άλλως, δεν τους αφορά», καταλήγει ο εκπρόσωπος των συλληφθέντων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ