2013-04-29 08:45:03
Φωτογραφία για Mετά τα αντλιοστάσια διέρρηξαν και αποθήκες του Γ.Ο.Ε.Β. Ηλείας
Δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο στον Γενικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων της Ηλείας οι «κυνηγοί» χαλκού και μετάλλων! Αφού πρώτα ρήμαξαν όλα τα τοπικά αντλιοστάσια Αλφειού και Πηνειού, έβαλαν στο μάτι και τις κεντρικές αποθήκες του Γ.Ο.Ε.Β., τις οποίες διέρρηξαν ανενόχλητοι!

Οι δράστες άρπαξαν τις γεννήτριες, τα μηχανήματα και πλήθος από εργαλεία συνολικής αξίας 20.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. Η Αστυνομία που ερευνά τη διάρρηξη εκτιμά ότι πρόκειται για τους ίδιους που διέρρηξαν δυο αντλιοστάσια τον περασμένο Ιανουάριο.

Από το αντλιοστάσιο της περιοχής Καπελέτο είχαν ξηλώσει τα μήκους 150 μέτρων και αξίας 12.000 ευρώ καλώδια από τους κινητήρες, ενώ καλώδια μήκους 300 μέτρων και αξίας 5.000 ευρώ είχαν αρπάξει και από το αντλιοστάσιο Α-1 της Γαστούνης. Η μεγαλύτερη καταστροφή, όμως, είχε γίνει το Νοέμβριο στο αντλιοστάσιο Α15 στο Κουρτέσι, όταν άγνωστοι ρήμαξαν στην κυριολεξία τους πίνακες υψηλής τάσεως, τους μετασχηματιστές και τα καλώδια χαλκού προκαλώντας ζημιές ύψους άνω των 150.000 ευρώ!

Τους σωλήνες χαλκού από τις υδραυλικές εγκαταστάσεις ενός ξενοδοχείου στις Κάτω Γούβες του δήμου Χερσονήσου έβαλε στο μάτι ένας 32χρονος Έλληνας «κυνηγός» χαλκού, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή. Το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ford Fiesta E-Wheel Drive
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ford Fiesta E-Wheel Drive
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ