2013-04-27 20:23:52
Φωτογραφία για ΦΩΤΙΕΣ, ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ *VIDEOS*
Με μικρή καθυστέρηση ξεκίνησε ο αγώνας ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ λόγω επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο ανάμεσα σε οπαδούς των γηπεδούχων και αστυνομικούς, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Αποτέλεσμα αυτών ήταν να ανάψουν φωτιές στον περιβάλλοντα χώρο του ΓΣΠ από τις φωτοβολίδες των οπαδών, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων. Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική και μέσα στο γήπεδο, με τους αναπληρωματικούς να φεύγουν προς τα αποδυτήρια, καθώς δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν.

Έτσι ο αγώνας ξεκίνησε με πεντάλεπτη καθυστέρηση μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα και στη συνέχεια και οι οπαδοί στην εξέδρα υπέφεραν, ειδικά όσοι ήταν κοντά στο σημείο των επειδοσίων όπου έπεσαν και τα δακρυγόνα. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δεν πρόλαβαν να πάρουν θέση στη Νότια, με αποτέλεσμα να "φτιάξουν" το κορεό που είχαν δημιουργήσει στο πέμπτο λεπτό του ντέρμπι, όταν είχαν μπει στο γήπεδο πλέον όλοι.


Τα επειδόδια συνεχίστηκαν και μετά την έναρξη του αγώνα. Μάλιστα στο 40' το παιχνίδι διεκόπη για 3 λεπτά προκειμένου να περάσουν πέριξ του αγωνιστικού χώρου οπαδοί που κάθονταν στη Νότια, κυρίως μικρά παιδιά με τους γονείς τους, και να μεταφερθούν σε άλλη κερκίδα όπου η ατμόσφαιρα δεν ήταν τόσο αποπνικτική!

Μ’ όλα αυτά έχει χαλάσει το κλίμα στην εξέδρα. Οι λιγοστοί οπαδοί της ΑΕΚ παρακολουθούν το παιχνίδι από τη Βόρεια και φωνάζουν πού και πού συνθήματα για την ομάδα τους, ενώ οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ είχαν ετοιμαστεί για φιέστα, αφού με νίκη ο ΑΠΟΕΛ κατακτά τον τίτλο, αλλά προς το παρόν η ατμόσφαιρα είναι κάπως... "παγωμένη", σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ