2013-04-27 20:10:08
Φωτογραφία για ΝΤΕ ΛΑΟΥΡΕΝΤΙΣ : ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ EUROPA LEAGUE
Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, έχει πολλές προτάσεις για την αναδιάρθρωση του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρου και πρότεινε την... κατάργηση του Europa League καθώς θεωρεί πως είναι ζημιογόνο για τους συλλόγους.

«Το Champions League φέρνει λεφτά, ενώ το Europa League κοστίζει χρήματα στους συλλόγους. Το Europa League πρέπει να καταργηθεί μιας και δεν ενδιαφέρει ούτε τα ΜΜΕ, ούτε τους φιλάθλους, βλέποντας τα γήπεδα μισοάδεια.

Η διοργάνωση αυτή δεν φέρνει έσοδα στις ομάδες. Αντιθέτως απλά καταστρέφει τις πορείες τους στα εθνικά πρωταθλήματα γιατί οι ομάδες που αγωνίζονται σε δύο μέτωπα, αναπόφευκτα χάνουν κάτι στην απόδοσή τους στο πρωτάθλημα.

Θεωρώ πως είναι απαραίτητο να μεγεθυνθούμε το Champions League, ίσως με την κάθε χώρα να έχει έξι ή επτά ομάδες στη διοργάνωση.

Αυξάνοντας το Champions League και μειώνοντας τους αγώνες της Serie A, θα κάνουμε κάτι σωστό για τους οπαδούς και το άθλημα.

Επιπλέον θα πρέπει να υπάρχει ομοιομορφία στους κανόνες, καθώς υπάρχου πολλές διαφορές ανάμεσα στα πρωταθλήματα της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας», δήλωσε ο Ντε Λαουρέντις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ