2013-04-27 11:16:01
Φωτογραφία για Πάτρα: Xωρίς ανταπόκριση η πρόσκληση του Δήμου για μίσθωση καντινών - Αναδείχτηκε μισθωτής για το εστιατόριο της Πλαζ
Καμία ανταπόκριση στην πρόσκληση του Δήμου Πατρέων για μίσθωση καντινών κατά τη χθεσινή διαδικασία. ακόμα και για εκείνες που βρίσκονται ήδη σε λειτουργία. Ο Δήμος προειδοποιεί με ελέγχους και την επιβολή κυρώσεων που προβλέπει ο νόμος.

Η Δημοτική Αρχή προχώρησε σε φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία εκμίσθωσης κοινοχρήστων χώρων για την τοποθέτηση και λειτουργία καντινών στις δημοτικές ενότητες, με εξαίρεση τις καντίνες της Πλαζ για τις οποίες η διαδικασία θα προσδιοριστεί την ερχόμενη Τρίτη.

Ωστόσο δεν υπήρξε ενδιαφέρον ούτε και για καντίνες πιυ λειτουργούν ήδη. Είναι ενδεικτικό ότι για ορισμένες από αυτές που βρίσκονται σε λιγότερο "εμπορικά" σημεία, ο Δήμος έβαλε μίσθωμα 500 ευρώ το χρόνο, αλλά δεν βρέθηκαν πρόθυμοι επαγγελματίες ούτε γι'αυτό το ποσό.

Η διαδικασία θα επαναληφθεί και θα ζητηθεί από τη Δημοτική Αστυνομία να κάνει ελέγχους.

Χθες έγινε η διαδικασία και για την εκμίσθωση του εστιατορίου στην Πλαζ. Εμφανίστηκαν δύο ενδιαφερόμενοι και από τη διαδικασία αναδείχτηκε μισθωτής.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ