2013-04-27 10:09:36
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ... ΚΛΑΨΕΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ!
Περιμέναμε να τελειώσει η σειρά των αγώνων του πρωταθλητή ευρώπης με την Εφές, όχι για να... δέσουμε το γάιδαρό μας, αλλά γιατί θα ήταν ασέβεια προς την ομάδα μας να καθήσουμε ν'ασχοληθούμε με τα παπαγαλάκια της... δεκάρας, μονόχρωμα ή... πολύχρωμα και στη συνέχεια με τα επιτεύγματα της... αρμάδας του Πεδουλάκη!

Μετά την ΑΝΕΤΗ (δεύτερη συνεχόμενη) νίκη της Μπαρτσελόνα, τα παπαγαλάκια άρχισαν το γνωστό τους τραγούδι! Μετά τον αρχικό οδυρμό, αρχίσαμε τα ομαδάρα με... μέλλον ο ΠΑΟ (ο Ολυμπιακός αντίθετα, όταν έφερνε παικταράδες ΕΠΡΕΠΕ να πάρει τίτλους ΑΜΕΣΑ, αλλιώς οι Αγγελόπουλοι ήταν... losers), σφαγή από την Ευρωλίγκα, σφαγή από τον... Ρήγα και τον Μπερτομέου και πολλά άλλα μετά το αρχικό κλάμα και οδυρμό. Φυσικά και πρέπει να χρυσωθεί το χάπι στην ομάδα που θα δει το Φάιναλ Φορ από την... τηλεόραση, μήπως και καταφέρει να σηκώσει κεφάλι και κοντράρει τον Ολυμπιακό στους τελικούς του Ελληνικού πρωταθλήματος.


Για πείτε μας λοιπόν ρε... εγκέφαλοι της δημοσιογραφίας, αντικειμενικοί πάντα, σε 5 αγώνες είδε κανείς σας ότι ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος από την χωρίς... 3άρι Μπαρτσελόνα και έπρεπε να πάει αυτός στο Λονδίνο;;;

Αναλύσεις επί αναλύσεων στάθηκαν στην κούραση του Διαμαντίδη (τι λες καλέ, αλήθεια;) αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε για την απουσία των Μάικλ και Ραμπασέδα από την Μπαρτσελόνα. Όχι τίποτε άλλο ρε παιδί μου, αλλά να, να ενημερωθεί σωστά ο χριστιανός που σας διαβάζει.

Τι είδαμε εμείς σε αυτή τη σειρά; Στους τρεις πρώτους αγώνες μία... άνοστη -τουλάχιστον- Μπαρτσελόνα που όταν είδε τα σκούρα, αποφάσισε να παίξει μπάσκετ και έκανε τις δύο νίκες που χρειαζόταν ΑΝΕΤΑ, μία με... παρέλαση στο ΟΑΚΑ και άλλη μία στη Βαρκελώνη που έφτασε ακόμα και το +19! Από την άλλη μεριά είδαμε έναν ΠΑΟ που ήθελε αλλά... δεν μπορούσε, τόσο απλά!

Θα μείνουμε λίγο περισσότερο στον πέμπτο αγώνα της σειράς, μιας και αυτός ήταν η αιτία της... κλάψας, των πριμ, των... Ισπανικών κτλ κτλ Θες να πας φάιναλ φορ και πετυχαίνεις 53 πόντους;

Θες να πας φάιναλ φορ και τρως στο πρώτο 10λεπτο 28 πόντους;

Θες να πας φάιναλ φορ με ΕΝΑΝ παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων (Λάσμε 16);

Θες να πας φάιναλ φορ με τον... αστέρα σου στους 6 πόντους και στατιστικά για γέλια;

Θες να πας φάιναλ φορ με 1/16 τρίποντα;

Θες να πας φάιναλ φορ με 32 ριμπάουντ έναντι... 46;

Kαι πάμε παρακάτω... Κλάψα για τα 3 γρήγορα φάουλ του Διαμαντίδη! Ο οποίος να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε συνολικά 29:15,(πόσα περισσότερα παίζει συνήθως αλλά και πόσο επηρεάστηκε η προσπάθειά του στην άμυνα;) λες και αν ήθελαν οι διαιτητές δεν τον πέταγαν έξω, ή δεν του χρέωναν τεχνική ποινή αμέσως μετά το δεύτερο φάουλ και την έντονη διαμαρτυρία του. Για τα 2 γρήγορα φάουλ του Τόμιτς φυσικά δε μιλάει κανείς, αλλά ούτε και για το επιθετικό του Μπράμος την ώρα που έκανε την ύστατη προσπάθεια επιστροφής ο ΠΑΟ. Αυτά δε τα είδε και φυσικά δε τα σχολίασε κανείς. Μάλιστα, είδαμε σε εκπομπές να θέλουν ντε και καλά ο καλεσμένος να τα πει όπως ήθελαν εκείνοι!

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι δεν είδαμε τίποτα ακόμα από τον ΠΑΟ του μειωμένου μπάτζετ, -αν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί οι παίκτες που πήγαν και ήρθαν ήταν... αρκετοί- όπως κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν. Αφήστε που μέσα σε αυτούς ήταν και... πολυβόλο από το ΝΒΑ (έτσι δεν μας έλεγαν;;;)

Ευελπιστούμε να τα δούμε λοιπόν μετά το Φάιναλ Φορ στους τελικούς του Ελληνικού πρωταθλήματος... Εκεί που η κατάληξη θα είναι ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ... Μετά θα έχετε μπροστά σας όλο το καλοκαίρι να κλαίτε.

Κάτι τελευταίο! Επειδή διαβάζουμε για... ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ (αποκλεισμού, μην ξεχνιόμαστε), σας αρέσει ή όχι, ΥΠΕΡΒΑΣΗ ήταν αυτό που έκαναν πριν ένα χρόνο ο Ντούντα και τα παιδιά του. Όλα τα άλλα είναι απλά... οδοντόκρεμες!

* Kαλοκαιριάζει και θα βρεθούν αρκετοί καναπέδες σε τιμή ευκαιρίας για να παρακολουθήσετε τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ στο φάιναλ φορ του Λονδίνου... Βιαστείτε!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ