2013-04-27 07:57:04
Φωτογραφία για «Πόλεμος» ανάμεσα σε Πελέ και Ρομάριο
Στα... χαρακώματα βρέθηκαν Ρομάριο και Πελέ, και αιτία στάθηκε το τελευταίο φιλικό της Βραζιλίας με τη Χιλή (έληξε 2-2), με τη «σελεσάο» να έχει... παίκτες κυρίως από το εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά να μην ικανοποιεί, ενώ... έρχεται το «FIFA Confederations Cup» και του χρόνου το Μουντιάλ.

Η Βραζιλία στα πέντε τελευταία της ματς έχει μόλις μια νίκη (1-3-1) και μετά το πρόσφατο 2-2 με την Χιλή, ο Ρομάριο υπογράμμισε: «Η ομάδα που υπέδειξε ο Πελέ κατάφερε να δεχτεί τις περισσότερες αποδοκιμασίες στην ιστορία της, μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα εναντίον της Χιλής. Αποδοκιμασίες απόλυτα δίκαιες, αφού η Βραζιλία δεν έπαιξε καθόλου καλά. Υπεύθυνος για όσα βιώνει η εθνική της χώρας μου είναι ο Πελέ και κανείς άλλος».

Ο Πελέ απάντησε άμεσα και ανέφερε: «Είμαι καλός καθολικός. Και ως τέτοιος ξέρω πως ο Θεός συγχωρεί τους αδαείς. Κάτι που θα κάνω κι εγώ με τον Ρομάριο. Τον συγχωρώ».

Ακολούθησε απάντηση και από τον Ριμάριο επισημαίνοντας: «Αν ήταν καλός καθολικός, θα είχε αναγνωρίσει την κόρη του και θα είχε παραβρεθεί στην κηδεία της. Ο Πελέ είναι ένας πραγματικός ποιητής... όταν βγάζει το σκασμό». Βγήκαν... μαχαίρια ανάμεσα στους πρώην διεθνείς άσους!

pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ