2013-04-26 10:45:04
Φωτογραφία για ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ... ΦΟΡΤΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΛ
Στις τάξεις των παικτών του Ολυμπιακού σίγουρα υπήρξε ένας αιφνιδιασμός μετά την επίσκεψη και την ομιλία σε σκληρή γλώσσα από τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έστειλε τα δικά του μηνύματα για σφιχτά λουριά, για απόλυτη αρμοδιότητα του Μίτσελ να αποφασίσει για το ρόστερ της νέας σεζόν και για απαραίτητη αύξηση της προσπάθειας προκειμένου να κατακτηθεί το νταμπλ με πειστικές εμφανίσεις.

Πιθανότατα να υπάρξει μία νέα κουβέντα ανάμεσα στον Μίτσελ και στους παίκτες, όπως συνέβη μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά ήδη τα μηνύματα έχουν περάσει προς την ομάδα με τη παρέμβαση του Μαρινάκη. Όποιος δεν προσπαθεί, δεν έχει άριστη επαγγελματική συμπεριφορά και δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει το μοντέλο που θέλει η ερυθρόλευκη διοίκηση, ο προπονητής και ο κοσμος, δεν θα έχει θέση στον Ολυμπιακό της νέας περιόδου.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο άμεσος στόχος και προς τα εκεί έχει στραφεί το αγωνιστικό ενδιαφέρον, με τον Μίτσελ να ετοιμάζει ενδεκάδα-πρόβα τελικού για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Πίνο, ο Ιμπαγάσα μάλλον δεν θα προλάβει, ενώ ο Μπόατενγκ δεν υπολογίζεται αφού αργεί το διαδικαστικό κομμάτι με τη δικαίωσή του από το CAS.

Τα μεταγραφικά περνούν στο περιθώριο μετά και την ανακοίνωση της ΠΑΕ, από την οποία είναι ξεκάθαρο ότι το κύριο βάρος θα πέσει στην ισπανική αγορά αφού τον Ιούνιο τελειώνει εκεί η σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ